Ikke tilordnet
Fidelio

Fidelio

SoundSphere-minihøyttalere

  Fidelio

  SoundSphere-minihøyttalere

  Opplev følelsen av en live-konsert

  Gi liv til musikken igjen med en dypere og mer naturlig lyd som du får gjennom høyttalerteknologien til SoundSphere. Koble disse elegante høyttalerne direkte til PC-en for å få utmerket lyd på multimedieinnholdet. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 4 999,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio SoundSphere-minihøyttalere

Aluminium, 50 W DS6800W/10 Finn lignende produkter

Opplev følelsen av en live-konsert

Lidenskap for lyd

 • SoundSphere for naturlige, dypere og bredere lydinntrykk

  SoundSphere for naturlige, dypere og bredere lydinntrykk

  Nyt musikkens energi og prakt mens SoundSphere leverer hver tone akkurat slik artisten tenkte seg det. SoundSphere leverer klar og naturlig lyd og skaper et dypere og bredere lydinntrykk. Resultatet er en lyd så virkelighetsnær at du vil tro artisten spiller rett foran deg. Begge SoundSphere-høyttalerne er utstyrt med hver sin diskanthøyttaler som henger over høyttalerkabinettet. Disse diskanthøyttalerne sender ut klarere lyd i alle retninger. Presis delefilterkonstruksjon samt nøye plassering av basshøyttaleren, slik at den omslutter diskanthøyttaleren, sørger for minimal forstyrrelse – og enda mer naturlig lyd.

 • FullSound forbedrer lyddetaljer og gir en fyldig og kraftig lyd

  FullSound forbedrer lyddetaljer og gir en fyldig og kraftig lyd

  Philips' egenutviklede FullSound-teknologi bruker siste generasjon digital signalbehandling for å gi en fullstendig nøyaktig gjengivelse av musikken. Musikkinnholdet blir dynamisk analysert og optimalisert slik at du får oppleve musikk med fantastiske detaljer og varme.

 • Bassrefleksdesign for dyp, presis bassgjengivelse

  Bassrefleksdesign for dyp, presis bassgjengivelse

  Bassrefleksen med akustisk last bruker et bassrør som er justert til det akustiske volumet i høyttalerkabinettet for å gjengi dyp bass fra kompakte kabinetter. Det nøye utformede og profilerte bassrøret hjelper luftstrømmen og gir en dyp og slagkraftig bass, selv ved høyt volum, og reduserer luftturbulens som kan føre til forvrengning.

 • USB-port for lading av andre enheter

  USB-port for lading av andre enheter

  Denne høyttaleren leveres med en USB-port, og den gjør at du enkelt kan lade enheten. Det er bare å koble til enheten med USB-kabelen på baksiden av høyttaleren.

 • 2 x 25 W RMS total utgangseffekt

  2 x 25 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • AUX-inngang for enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  AUX-inngang for enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  Tilkoblingen til AUX-inngangen gjør det mulig med direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. I tillegg til at du kan kose deg med favorittmusikken i den overlegne lydkvaliteten du får fra høyttaleren, er tilkoblingen til AUX-inngangen også svært praktisk siden du bare trenger å plugge den bærbare MP3-spilleren til høyttaleren.

 • Sofistikert design i aluminium av høy kvalitet

  Sofistikert design i aluminium av høy kvalitet
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i