Softshell-veske

  Softshell-veske

  En perfekt passform

  Denne myke og bøyelige vesken har en utforming som omslutter og gir fullstendig beskyttelse av iPad med et godt grep og en tettsittende passform. Det gjennomsiktige ShockStop-materialet er støtdempende og beskytter enheten, samtidig som du får tilgang til alle funksjonene og portene. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En perfekt passform

for beskyttelse av og godt grep om iPad

 • Støtabsorberende veske som også gir godt grep

  Denne vesken er laget av termoplastisk polyuretan, en elastomer med høy ytelse, som gir både godt grep og støtabsorpsjon i én enestående veske.

 • Beskyttelse som legges rundt hjørnene og overflaten

  Materialet i denne vesken legges rundt fra baksiden til fremsiden, noe som gir beskyttelse til hjørnene og enhetens overflate.

 • Full iPad-funksjonalitet med beskyttelse

  Gled deg over full iPad-funksjonalitet med beskyttelse i vesken med åpninger for strøm/dvalebryteren, dokkingtilkoblingen og høyttaleren.

 • Rask og enkel beskyttelse med et klikk

  Denne vesken er laget av et slitesterkt materiale som er spesiallaget for å passe perfekt til enheten. Det er raskt og enkelt å ta på vesken, og den gir et beskyttende lag rundt enheten.

 • Slank design som enkelt passer i sekken

  Denne vesken er utviklet for å gi mer beskyttelse med minimal polstring, slik at du enkelt kan bære med deg enheten i sekken for å få beskyttelse på farten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i