Klokkeradio for iPod

  Klokkeradio for iPod

  Våkn opp til iPod-musikk

  Få en god start på dagen med iPod-musikken på dokkingunderholdningssystemet DC200 fra Philips. Det har også USB Direct-avspilling og digital FM-radio for et stort utvalg av musikk. Du får også et progressivt volum på alarmen for en mykere oppvåkning. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Våkn opp til iPod-musikk

med USB direct

 • Spill av og lad iPod samtidig

  Spill av og lad iPod samtidig

  Gled deg over favoritt-MP3-musikken din mens du lader opp iPod'en. Med dokkingstasjonen kan du koble iPod'en direkte til dokking-underholdningssystemet, slik at du kan lytte til favorittmusikken med suveren lyd. Den lader også opp iPod'en mens den spiller sangene slik at du kan nyte musikken uten å bekymre deg for at iPod-batteriet blir tomt. Bruk fjernkontrollen til å navigere, velge og spille av musikken som er lagret på iPod'en. Underholdningssystemet med dokkingstasjon lader automatisk iPod'en når den står i dokkingstasjonen.

 • USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  Med USB Direct-modusen er det bare å koble USB-enheten til USB-porten på Philips-enheten, så vil den digitale musikken spilles av direkte fra Philips-enheten.

 • FM digital innstilling for forhåndsvalg av radiostasjoner

  FM digital innstilling for forhåndsvalg av radiostasjoner

  Med digital FM-radio får du ekstra musikkvalg for musikksamlingen på Philips-spilleren. Still inn stasjonen du vil ha som forvalg, trykk på og hold inne forvalgknappen for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Myk og behagelig oppvåkning

  Myk og behagelig oppvåkning

  Start dagen på riktig måte ved å våkne forsiktig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige alarmlyder med forhåndsinnstilt volum er enten for lave til at du våkner, eller ubehagelig høye, slik at du våkner brutalt. Velg om du vil våkne til favorittmusikken, en radiostasjon eller summealarmen. Alarmvolumet for Myk oppvåkning-funksjonen øker gradvis fra lavt til passende høyt, slik at du blir vekket på en myk måte.

 • Med den forhåndslastede rolige musikken sovner du i fred.

  Med den forhåndslastede rolige musikken sovner du i fred.

  Slapp av eller sovne til fredelige lyder. Philips-klokkeradioen leveres med flere forhåndslastede avslappende musikkstykker. Velg mellom regnskurer, bølger på havet, spa-musikk og mye mer.

 • Tilkobling til AUX-inngang for den bærbare MP3-spilleren

  Tilkobling til AUX-inngang for den bærbare MP3-spilleren
 • 5 W RMS total utgangseffekt

  Dette anlegget har en total utgangseffekt på 5 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i