Lumea Essential

IPL - langvarig hårfjerning for hele kroppen

  Lumea Essential

  IPL - langvarig hårfjerning for hele kroppen

  Lumea IPL Essential - glatt og hårfri hud i opptil 8 uker!

  Philips Lumea IPL Essential er en liten og brukervennlig IPL-løsning for ansikt ogh kropp. IPL (Intense Pulsed Light) reduserer hårveksten opptil 75 % allerede etter 4 behandlinger. For langvarig resultat bør behandlingen gjentas hver fjerde til åttende uke. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 2 499,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lumea Essential IPL - langvarig hårfjerning for hele kroppen

Hårfri hud i opptil 8 uker, Unngå irritert hud, 16 min behandlingstid for begge bena, Helkroppsløsning (ansikt, bikiniområde og kropp) BRI861/00 Finn lignende produkter

Lumea IPL Essential - glatt og hårfri hud i opptil 8 uker!

 • IPL-teknologi for sikker hjemmebruk

  IPL-teknologi for sikker hjemmebruk

  Philips Lumea bruker den innovative lysbaserte teknologien IPL (Intense Pulsed Light), den samme som benyttes i profesjonelle skjønnhetssalonger. Philips har tatt denne teknologien i bruk og tilpasset den for sikker bruk hjemme. Philips har samarbeidet nært med hudpleieeksperter for å utvikle IPL for hjemmebruk. Vi har drevet omfattende forskning på IPL-teknologien i over 10 år sammen med mer enn 2000 kvinner for å kunne presentere IPL for sikker og effektiv bruk hjemme.

 • Lyspulser bedøver hårsekkene

  Lyspulser bedøver hårsekkene

  Lyspulsene i Philips Lumea er ikke like sterke som de som benyttes i salonger. Derfor gir ikke metoden permanent hårfjerning, men behandlingen må gjentas med jevne mellomrom. Philips Lumea avgir lette lyspulser mot hårrøttene. Lyset absorberes av melaninet (pigmentet) i håret og omdannes til lysenergi (varme). Varmen stimulerer hårsekken til å gå i hvilemodus. Resultatet er at håret faller av og hindrer ettervekst slik at mengden hår som vokser ut, gradvis minker. Behandlingen bør gjentas hver fjerde til åttende uke for å hindre at hårrøttene igjen begynne å produsere hårstrå.

 • Klinisk bevist resultat

  Klinisk bevist resultat

  Philips har forsket på IPL-teknologi i over 20 år, og vi er stolte av å kunne tilby IPL til sikker hårfjerning hjemme. Kliniske tester viser at Lumea IPL reduserer hårveksten med over 75 % allerede etter fjerde behandling. Gjentar du behandlingen (hver 4. til 8. uke avhengig av individuell hårvekst), holder bena seg glatte og hårfrie i opptil åtte uker. Bildet kan forstørres ved å klikke på det i bildegalleriet øverst på denne siden. Du kan prøve produktet i fred og ro i 120 dager. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake. Philips 120-dagers garanti gjelder uansett hvor du kjøper produktet, men du må kontakte Philips for å kunne benytte garantien. Kontakt Philips kundeservice for mer informasjon.

 • Egnede hår- og hudtyper

  Egnede hår- og hudtyper

  Philips Lumea fungerer effektivt på (naturlig) mørk blondt, brunt og svart hår. Som med andre lyspulsbaserte behandlinger avhenger behandlingseffekten av melaninnivået i håret. Melanin er fargepigmentet i håret som absorberer IPL. Lyspulsbehandlinger er ikke effektivt på lys blondt, hvitt/grått eller rødt hår, da hårstråene i disse fargene ikke har nok melanin. IPL-behandling egner seg heller ikke for personer med naturlig mørk hudtone. Se på matrisen for hud- og hårtype for å avgjøre hvilken lysintensitet som er best for deg samt om hårfjerning med IPL fungerer på nettopp din hår- og hudtype.

 • Bruksområder

  Bruksområder

  Lumea IPL kan trygt brukes til hårfjerning i ansiktet (overleppe, hake, kinn, kinnskjegg) og på hele kroppen, inklusive ben, armhuler, bikinilinje, underliv, mage og armer.

 • Hudtonesensor for ekstra sikkerhet

  Hudtonesensor for ekstra sikkerhet

  Den innebygde hudtonesensoren måler hudtonen på overflaten som skal behandles. Er hudtonen for mørk, stoppes lyspulsene automatisk.

 • 5 intensitetsnivåer

  5 intensitetsnivåer

  Lumea Essential har fem justerbare lysenergiinnstillinger som garanterer en skånsom, men effektiv behandling. Ved korrekt bruk er Philips Lumeas IPL-behandling sikker og skånsom, også på følsom hud og følsomme kroppsdeler.

 • 25 % raskere for kortere behandlingstid*

  25 % raskere for kortere behandlingstid*

  Større vindu med optimalisert design for raskere behandling og bedre sikt*

 • Skånsom behandling

  Skånsom behandling

  Bruker du Lumea Essential korrekt, er metoden skånsom mot huden. Philips Lumea skal ikke brukes på skadet hud eller hvis du har hudallergier mot lys. Tar du medisiner som gir lysfølsomhet, bør du rådføre deg med legen din før bruk. Ikke bruk IPL-hårfjerning i nærheten av piercinger eller tatoveringer. Huden blir alltid mer følsom rett etter en IPL-behandling. Vent 1-2 dager før du utsetter behandlede områder for sollys.

 • Glatte ben på et blunk med "Slide & Flash"

  Glatte ben på et blunk med "Slide & Flash"

  Med innstillingen "Slide & Flash" holder du bare behandlingsknappen inne og drar behandlingsvinduet over huden. Med denne funksjonen blir behandlingen raskere og enklere.

 • Krever ingen ekstra lamper eller annet tilbehør

  Krever ingen ekstra lamper eller annet tilbehør

  Lumea IPL leveres klar til bruk. Du trenger ikke å kjøpe ekstra lamper, gel eller annet tilbehør.

Se alle spesifikasjoner
 • i motsetning til SC1981, SC1982, SC1983 og SC1984

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i