Ikke tilordnet

Flerberøringsskjerm

  Flerberøringsskjerm

  Oppdag et nytt samhandlingsnivå

  Kom nærmere publikum enn noensinne. Den er rask, nøyaktig og svært holdbar, og den høye ytelsen kombineres med pålitelighet og funksjonalitet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Signage Solutions Flerberøringsskjerm

65", Edge LED-bakbelysning, Full HD, Optisk bildebeh., 5 berøringspunkter BDL6524ET/00 Finn lignende produkter

Oppdag et nytt samhandlingsnivå

med denne LED-skjermen med flertrykk

 • Full HD LED-teknologi for strålende bilder

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

 • AMVA for bred visning med svært høy kontrast og levende bilder

  AMVA LED-skjermen fra Philips bruker avansert multidomeneteknologi for vertikal justering som gir deg svært høye, statiske kontrastforhold for ekstra levende og klare bilder. Mens vanlige programmer brukes enkelt, passer den svært godt til krevende grafiske programmer. Den optimaliserte pikselhåndteringsteknologien gir 178/178-graders visning i ekstra vid vinkel, noe som gir skarpe bilder selv i stående visning.

 • Optisk flerberøringsteknologi for avansert samhandling

  Sensorene på kanten av skjermen gir perfekt klarhet mens de samtidig gjør flerberøring mulig, noe som åpner opp mulighetene for mange nye interaktive bruksområder.

 • Ekte flerberøring med fem samtidige berøringspunkter

  Gled deg over en mer interaktiv opplevelse med opptil fem berøringspunkter til samme tid. Ideell når mer enn én bruker skal samhandle med programmet samtidig. Fem berøringspunkter gir en svært kostnadseffektiv løsning.

 • USB-kompatibel for plug-and-play

  Bare koble skjermen via USB til mediespilleren for automatisk berøringsregistrering. USB-kontakten er HID-kompatibel, noe som gir ekte plug-and-play-bruk.

 • Open Pluggable Specification-spor

  Open Pluggable Specification-sporet (OPS), som er utviklet for Digital Signage-markedet, endrer eller oppgraderer mediespilleren lett som bare det. Koble mediespilleren til skjermen – så er du klar. OPS er fullstendig kompatibelt og gir deg en lavere TCO på lang sikt, uansett om du har en mediespiller i den lavere, midtre eller høyere enden av skalaen.

 • Smart utstyr i bakdekselet med plass til en liten PC

  Profesjonelle PCer er en del av de fleste Public Signage-installasjoner. Ganske ofte øker de den totale dybden til displayet og fører til mye kabelrot. Derfor har vi designet denne skjermen med Smart-utstyr i bakdekselet, noe som er ideelt til integrering av en profesjonell liten PC. I tillegg er kabelføringssystemet en fantastisk løsning som holder orden på kablene og gir et profesjonelt utseende.

 • Kompatibel med alle ledende operativsystemer

  Våre berøringsskjermer er programvareuavhengige og støtter Windows 8, Windows 7, Vista, XP, Mac OS og Linux.

 • Smartkontroll-programvarepakke

  Kontroller og administrerer alle signage-skjermene på nettverket med dette kraftige programvareverktøyet som lar deg endre innstillingene for skjermen din sentralt via en RJ45- eller RS232-tilkobling. Du kan bruke smartkontroll til å angi videoinngang, tilpasse fargeinnstillingene, angi skjermens ID når du oppretter videovegger, og til og med diagnostisere hver skjerms status, noe som gir deg alt du trenger for å håndtere skjermen fra en sentral plassering.

 • Frysemodus for elegante presentasjoner

  Aktiver alternativet for å fryse presentasjonen, slik at du kan bytte innholdet på datamaskinen uten at publikum ser det. Det er bare å deaktivere alternativet når du er klar til å spille av videokilden igjen.

 • Fungerer i stående visning

  Skjermen kan også trygt monteres i stående visning.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i