Ikke tilordnet

Videoveggskjerm

  Videoveggskjerm

  Skap de mest fantastiske videoveggene

  Imponer publikummet med en fantastisk videovegg. Ved å benytte svært smale rammer for å få maksimalt ut av seeropplevelsen vil skjermene våre videreformidle markedsføringsbudskapet ditt med stil. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Signage Solutions Videoveggskjerm

55", Direkte LED-bakbelysning, Full HD, 500 cd/m² BDL5586XL/00 Finn lignende produkter

Skap de mest fantastiske videoveggene

med en skjerm med svært smal ramme

 • Sørg for at innholdet leveres kontinuerlig og feilfritt med FailOver

  Sørg for at innholdet leveres kontinuerlig og feilfritt med FailOver

  Det at innholdet leveres kontinuerlig og feilfritt, er avgjørende for krevende kommersielle bruksområder. Selv om det er usannsynlig at innholdet svikter fullstendig, sørger FailOver for beskyttelse døgnet rundt med en nyskapende teknologi som spiller av sikkerhetskopiert innhold på skjermen hvis mediespilleren svikter. FailOver trer automatisk i kraft når hovedinngangssignalet svikter. Velg en tilkobling for hovedinngangssignal og en tilkobling for FailOver, så er du umiddelbart beskyttet.

 • Utformet for bruk hele døgnet

  Utformet for bruk hele døgnet

  Fordi forretningslivet aldri sover, er signage-skjermene våre utformet for bruk døgnet rundt. Skjermen har utmerkede komponenter som sikrer en høyere kvalitet, slik at du kan stole på at denne serien av modeller er fullstendig pålitelig døgnet rundt.

 • SmartPower for energisparing

  SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Full HD LED-teknologi for strålende bilder

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

 • Bred IPS-visningsteknologi for nøyaktig bilde- og fargegjengivelse

  Philips IPS-skjermer bruker en avansert teknologi som gir deg ekstra brede visningsvinkler på 178/178 grader, noe som gjør det mulig å se skjermen fra nesten alle vinkler – selv i stående modus. IPS-skjermer gir deg svært skarpe bilder med naturtro farger og egner seg spesielt for bruk på profesjonelle videovegger og menytavler, som krever nøyaktige farger og jevn lysstyrke til enhver tid.

 • Rammeløs design for slående videovegger

  Skap den mest slående videoveggen med rammeløse skjermer. Med muligheter for konfigurasjoner opptil 5 x 5 skjermer og noen av de smaleste sprossene på markedet vil du nesten ikke merke mellomrommet mellom bildene, noe som gir deg den mest fantastiske og minneverdige visuelle opplevelsen.

 • Avansert fargekalibrering

  Få en jevn farge på tvers av alle skjermer som er installert i nettverket, takket være vårt avanserte fargekalibreringsverktøy. Dette verktøyet tilpasser automatisk alle skjermer i Signage-oppsettet for å sikre maksimal konsekvens i farger, slik at publikum får den mest minneverdige visuelle opplevelsen.

 • Smartkontroll-programvarepakke

  Kontroller og administrerer alle signage-skjermene på nettverket med dette kraftige programvareverktøyet som lar deg endre innstillingene for skjermen din sentralt via en RJ45- eller RS232-tilkobling. Du kan bruke smartkontroll til å angi videoinngang, tilpasse fargeinnstillingene, angi skjermens ID når du oppretter videovegger, og til og med diagnostisere hver skjerms status, noe som gir deg alt du trenger for å håndtere skjermen fra en sentral plassering.

 • Open Pluggable Specification-spor

  Open Pluggable Specification-sporet (OPS), som er utviklet for Digital Signage-markedet, endrer eller oppgraderer mediespilleren lett som bare det. Koble mediespilleren til skjermen – så er du klar. OPS er fullstendig kompatibelt og gir deg en lavere TCO på lang sikt, uansett om du har en mediespiller i den lavere, midtre eller høyere enden av skalaen.

 • IR-passering

  Ta kontroll over alle skjermer i signage-nettverket via én fjernkontroll, via hovedskjermen. Dette er enkelt og praktisk, og betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at konfigureringsinnstillinger endres på andre skjermer når du bruker fjernkontrollen.

 • Fungerer i stående visning

  Skjermen kan også trygt monteres i stående visning.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i