Eco Smart LED-TV

  Eco Smart LED-TV

  Designet med tanke på fremtiden

  Philips Econova 46PFL6806 ECO Smart LED-TVen, som har fått prisen for Europas mest miljøvennlige TV for 2011–2012 av EISA, har klare, levende bilder i Full HD og autentisk lyd. Med Smart TV kan du enkelt surfe på Internett og laste ned filmer. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Eco Smart LED-TV

117 cm (46"), Full HD 1080p, DVB-T2/C 46PFL6806T/12 Finn lignende produkter

Designet med tanke på fremtiden

Energiklasse A ++

 • Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Denne Full HD LED-TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) gir ekstremt skarpe bevegelser for klare og levende bilder i raske actionfilmer. Philips' nye PMR-standard viser den kombinerte visuelle effekten av den raskeste paneloppdateringen, HD Natural Motion og en unik behandlingsformel, slik at du får enestående skarpe bevegelser.

 • En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  Lei filmer direkte på TVen fra videobutikker på Internett, se på reprise-TV fra favorittkanalene og gled deg over et stort utvalg av apper online med Net TV. Du kan også surfe på Internett.

 • Med DLNA kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Med DLNA kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Del bilder, musikk og filmer via DLNA fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, og nyt dem på storskjermen.

 • Kontroller TVen med smarttelefonen, nettbrettet eller tastaturet

  Kontroller TVen med smarttelefonen, nettbrettet eller tastaturet

  Kontroller TVen på en enkel og praktisk måte. Du trenger bare å koble til et trådløst tastatur eller bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å betjene Smart-TVen.

 • Finn, planlegg, ta opp* og stopp TV midlertidig

  Finn, planlegg, ta opp* og stopp TV midlertidig

  Ta opp direkte digital-TV på en USB-enhet som er koblet til TVen fra Philips, eller stopp innhold midlertidig når du vil ha en pause, og fortsett å se når du vil. Bruk den elektroniske programguiden til å finne favorittprogrammene dine, og planlegg ønskede opptak på en enkel måte. Nå kan du planlegge TV-tittingen rundt hverdagen din.

 • 2-in-1-stativ for enkel bruk på bordet og som veggmontering

  2-in-1-stativ for enkel bruk på bordet og som veggmontering

  Denne TVen leveres med et revolusjonerende bordstativ som også kan brukes til å montere TVen på veggen. Du trenger ikke kjøpe ekstra veggmonteringsbraketter. Dette er til fordel for miljøet siden en avfallskilde fjernes, da du ikke trenger å kaste noen deler.

 • Du trenger aldri å skifte batterier med solcelledrevet og oppladbar fjernkontroll

  Du trenger aldri å skifte batterier med solcelledrevet og oppladbar fjernkontroll

  Med denne solcelledrevne og oppladbare fjernkontrollen trenger du aldri å skifte eller kaste batterier igjen. Solcellen er utformet for maksimal bærekraftighet og lader opp fjernkontrollen med en energikilde som er lett tilgjengelig: dagslys. Du trenger heller ikke å bekymre deg for det mørke vinterhalvåret. Den innebygde akkumulatorens store energireserve gir strøm til fjernkontrollen, slik at du får full kontroll!

 • Full HD-TV med Pixel Plus HD for bedre detaljer og klarhet

  Pixel Plus HD gir den unike kombinasjonen av beste mulige skarphet, naturlige detaljer, levende farger og jevne, naturlige bevegelser. Bildeforvrenginger og støy i alle kilder fra multimedier til TV i standard definition og også i svært komprimert HD registreres og reduseres, noe som sikrer at bildet er klart og knivskarpt.

 • Null watt-strømbryter

  Null strømforbruk når du slår på eller av 0 W-bryteren

 • 100 % resirkulerbar emballasje for lav påvirkning på miljøet

  100 % resirkulerbar emballasje for lav påvirkning på miljøet. Det ble lagt mye vekt på detaljer og nyskaping da vi designet denne emballasjen. TVen bidrar til et mer bærekraftig miljø ved at polystyrenbeskyttelse er fjernet. Denne TVen bruker kun papir og kartong, noe som er en veldig nyskapende utvikling for TVer av denne størrelsen, slik at hele emballasjen enkelt kan resirkuleres.

Se alle spesifikasjoner
 • Net TV: Gå til www.philips.com/smarttv for å finne tjenestene som tilbys i landet ditt.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i