Ikke tilordnet

Profesjonell LED-TV

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40hfl2829t_12/40hfl2829t_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Profesjonell LED-TV

  Mye for pengene i en moderne design

  Med denne energieffektive hotell-TV-en får du effektiv installering via USB-kloning og egne hotellfunksjoner som meny og kontrollås. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Profesjonell LED-TV

40" Studio, LED, DVB-T2/T/C 40HFL2829T/12 Finn lignende produkter

Mye for pengene i en moderne design

med strømbesparende LED-teknologi

 • Hils gjestene velkommen med en tilpasset velkomstside

  Hils gjestene velkommen med en tilpasset velkomstside

  En velkomstside vises hver gang TV-en slås på. Du kan legge til egen logo på velkomstsiden, og enkelt tilpasse siden under installeringen via et enkelt velkomstbilde i .png-format.

 • USB-kloning av alle innstillinger for hurtiginstallasjon

  USB-kloning av alle innstillinger for hurtiginstallasjon

  Gir deg muligheten til enkelt å kopiere alle programmerings- og kanalprogrammeringsinnstillinger fra én TV til andre TVer på under et minutt. Funksjonen sikrer enhetlighet mellom TVene og reduserer installasjonstid og -kostnader betydelig.

 • USB for multimedieavspilling

  USB for multimedieavspilling

  Del moroa. Koble USB-minnepinnen, det digitale kameraet, MP3-spilleren eller andre multimedieenheter til USB-porten på TVen slik at du kan nyte bilder, videoer og musikk med den brukervennlige innholdsleseren på skjermen.

 • Full HD LED-TV – strålende LED-bilder med utrolig kontrast

  Bildekvalitet teller. Vanlige HDTVer gir kvalitet, men du forventer mer. Tenk deg skarpe detaljer kombinert med høy lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farger for et virkelig levende bilde.

 • Passer i fengsler

  Denne hotell-TVen er utstyrt med en bestemt innstilling for fengselsmodus for å kontrollere kommunikasjon. Denne avanserte sikkerhetsmodusen slår av bestemte innstillinger som ikke er nødvendige for de som sitter i forvaring, som tekst-TV, elektronisk programguide, teksting og USB-porter.

 • Én samlet kanalliste for analoge og digitale kanaler

  Én integrert kanalliste for digitale og analoge kanaler. Dermed kan gjesten veksle sømløst mellom analoge og digitale kanaler.

 • Avansert volumkontroll for å unngå støy fra gjestene

  Med avansert volumkontroll kan du installere volumnivået for TV-en når den slås på, og forhåndsdefinere volumområdet TV-apparatet kan brukes med, noe som forhindrer overdrevent mange volumjusteringer, og man unngår å forstyrre gjestene i naborommet.

 • Forhindre uautorisert bruk med kontrollås via joystick

  Ved å deaktivere eller aktiverer kontrollås via joystick kan administratoren forhindre uautorisert bruk av TV-en via joysticken, noe som gjør at hotelleieren sparer driftsuavhengige kostnader.

 • Låse installasjonsmenyen

  Forhindrer uautorisert tilgang til installerings- og konfigureringsinnstillinger. Det sikrer maksimal nytte for gjestene, og du unngår unødvendige innstalleringskostnader på nytt.

 • Lavt strømforbruk

  Philips' TVer er utformet for å minimere strømforbruket. Dette reduserer ikke bare miljøpåvirkningen, men det gir også lavere driftskostnader.

Se alle spesifikasjoner
 • Tilgjengelige funksjoner avhenger av gjennomføring valgt av integrator.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i