Slank Smart LED-TV

  CI Plus

  Slank Smart LED-TV

  Oppdag noe mer enn TV-titting

  Koble deg enkelt til en verden av innhold på Internett med en Wi-Fi-klar Smart LED-TV i 3208-serien fra Philips. Gled deg over ekstremt klare, levende bilder fra alle kilder med Digital Crystal Clear. Føl at du er koblet til underholdningen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

3200 series Slank Smart LED-TV

99 cm (39"), Full HD 1080p, DVB-T/T2/C 39PFL3208T/12 Finn lignende produkter

Oppdag noe mer enn TV-titting

Med slank Smart LED-TV

 • Skype™ for enkle tale- og videosamtaler på TVen

  Gi samtalene en ekstra dimensjon, og del opplevelser med venner og familie, uansett hvor de er. Med Skype™ på TVen kan du gjennomføre tale- og videosamtaler fra stuen. Du bare kobler Philips TV-kameraet (PTA317) (ekstrautstyr) til TVen, så kan du nyte utmerket video- og lydkvalitet mens du sitter i sofaen.

 • Smart TV – en verden full av onlineunderholdning

  Bryt grensene til en tradisjonell TV. Lei og stream filmer, videoer, spill og annet, direkte til TVen fra videobutikker på Internett. Se på TV-programmer fra favorittkanalene dine og kos deg med et rikholdig utvalg av online-apper med Smart TV. Hold kontakt med familie og venner med Skype™ eller sosiale nettverk. Eller ... bare surf på nettet!

 • Del bilder, musikk og filmer via DLNA

  Del bilder, musikk, videoer og filmer gjennom DLNA med smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, og nyt dem på storskjermen. Deling på den enkle måten.

 • Valgfritt Wi-Fi USB-adapter for enkel trådløs tilkobling

  Valgfritt Wi-Fi USB-adapter for enkel trådløs tilkobling

  Den valgfrie USB-adapteren gjør at du kan koble til hjemmenettverket raskt og enkelt, slik at du kan få tilgang til en verden av innhold eller dele trådløst hjemme.

 • Full HD LED-TV – strålende LED-bilder med utrolig kontrast

  Full HD LED-TV – strålende LED-bilder med utrolig kontrast

  Bildekvalitet teller. Vanlige HDTVer leverer gode bilder, men du forventer det beste. Forestill deg ufattelig skarpe detaljer i kombinasjon med høy lysstyrke, fantastisk kontrast, skarphet i bevegelser, realistiske farger og et livaktig bilde – i tillegg til lavt strømforbruk. Du trenger ikke lete lenger. Full HD LED gir enda flere detaljer enn vanlige HDTVer. Og flere detaljer i bildet betyr en enda mer intens seeropplevelse for deg.

 • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  For at bildet skal se presist, mykt og naturlig ut, har Philips utviklet PMR – vår standard for å måle skarpheten i levende bilder. PMR er det kombinerte resultatet av vår unike videobehandling, antall bilder per sekund og oppdateringsfrekvensen for hvert bilde, perfeksjonerte blendingsmuligheter og baklysteknologi. Et høyere PMR-tall angir høyere kontrast og klarere gjengivelse av bevegelse – noe som betyr et uovertruffent bilde for deg.

 • To USB-spor for sjenerøs tilgang til multimedier

  To USB-spor for sjenerøs tilgang til multimedier

  Med to USB-spor kan du holde en harddiskstasjon koblet til for USB-opptak og Pause TV slik at du alltid har kontroll over dine personlige programmer. Den praktiske ekstra USB-porten gjør at du kan koble til et Skype™-kamera eller åpne alt av JPEG-bilder, MP3-musikk eller videofiler som er lagret på USB-lagringsenheter uten å forstyrre opptaket.

 • To HDMI-innganger og EasyLink for integrert tilkobling

  To HDMI-innganger og EasyLink for integrert tilkobling

  Unngå kabelrot med én kabel som fører både bilde- og lydsignaler fra enhetene til TVen din. HDMI bruker ukomprimerte signaler. Det sikrer at du får den beste kvaliteten fra kilden til skjermen. Kombinert med Philips EasyLink, gjør dette at du bare trenger én fjernkontroll til å utføre de fleste operasjoner på TVen, DVD-spilleren, Blu-ray-spilleren, set-top-boksen eller hjemmekinoanlegget.

 • Digital Crystal Clear forbedrer bildekvaliteten

  Gled deg over ekstremt klare bilder fra en hvilken som helst kilde. Denne pakken med nyskapende bildefunksjoner justerer og optimaliserer bildekvaliteten digitalt for å få optimal kontrast, farge og skarphet.

 • Føl kraften med 20 W RMS og Incredible Surround

  Skap et livaktig lydbilde. Kraftige forsterkere og Incredible Surround lar deg oppleve total surroundlyd med større dybde og bredde som utfyller din rike seeropplevelse.

 • DivX HD Certified® lar deg spille av DivX-videoer hjemme

  Gled deg over DivX-kodede videoer i din egen stue. DivX-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som gjør at du kan lagre store filer, som filmer, filmklipp og musikkvideoer på USB-lagringsenheter.

 • MyRemote-app – styr TVen med telefonen eller nettbrettet

  Styr TVen og ta opp når du er på farten uten fjernkontroll, takket være en enkel app. Gjør nettbrettet eller smarttelefon om til en universalfjernkontroll med alle funksjonene til den egentlige fjernkontrollen, pluss ekstra funksjoner som tekstinnskriving. SimplyShare-funksjonen sender innholdet til TVen. Hold deg à jour ved å ta opp favorittprogrammene dine mens du er på farten, med MyRemote-opptak. Bla gjennom innholdet i TV-programguiden for å velge hvilke programmer som skal tas opp for å bli sett senere. En Smart TV fortjener en virkelig smart app.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • MyRemote-appen og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til etter smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du besøke: www.philips.com/TV.
 • Kompatibiliteten avhenger av WiFi MiraCast-sertifisering for Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du se i dokumentasjonen for enheten.
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Philips TV-kamera (PTA317) selges separat.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Påkrevd programvareoppdatering for HbbTV, Multiroom-klient og server, Netflix og programmet MyRemote.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i