1
TV

Svært slank LED-TV med Full HD

  -{discount-percentage}%
  • KA
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24pfs5231_12/24pfs5231_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Svært slank LED-TV med Full HD

  Svært slank LED-TV med Full HD

  Med en kompakt størrelse, men stor ytelse. Vi introduserer den nye 5200-serien fra Philips. Den innebygde alt-i-ett-lydløsningen, trådløse tilkoblingen og kraftige lydytelsen omdefinerer hvordan du ser på små TV-er. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Svært slank LED-TV med Full HD

Med en kompakt størrelse, men stor ytelse. Vi introduserer den nye 5200-serien fra Philips. Den innebygde alt-i-ett-lydløsningen, trådløse tilkoblingen og kraftige lydytelsen omdefinerer hvordan du ser på små TV-er. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

5200 series Svært slank LED-TV med Full HD

60 cm (24"), Full HD LED-TV, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 24PFS5231/12 Finn lignende produkter

Svært slank LED-TV med Full HD

Med Digital Crystal Clear

 • Picture Performance Index forbedrer hver eneste bilderamme

  Picture Performance Index forbedrer hver eneste bilderamme

  Picture Performance Index kombinerer skjermteknologi fra Philips med avansert videobehandlingsteknikk for å forbedre kvaliteten i hver bilderamme: skarphet, bevegelse, kontrast og farge. Du får krystallklare bilder med utrolige detaljer og dybde, den mørkeste svartfargen, den lyseste hvitfargen, levende, strålende farger og naturlige hudtoner hver eneste gang, uansett kilde.

 • USB for multimedieavspilling

  USB for multimedieavspilling

  Del moroa. Koble USB-minnepinnen, det digitale kameraet, MP3-spilleren eller andre multimedieenheter til USB-porten på TVen slik at du kan nyte bilder, videoer og musikk med den brukervennlige innholdsleseren på skjermen.

 • Digital Crystal Clear for presisjon du vil dele

  For naturlige bilder fra hvilken som helst kilde har Philips skapt Digital Crystal Clear. Fordi enten du koser deg med favorittserien din, ser på nyhetene eller har venner på besøk for å se på en video, vil du nyte alt med optimal kontrast, farge og skarphet.

 • To HDMI-innganger og EasyLink for integrert tilkobling

  Unngå kabelrot med én HDMI-kabel som fører både bilde- og lydsignaler fra enhetene til TV-en din. HDMI bruker ukomprimerte signaler. Det sikrer at du får den beste kvaliteten fra kilden til skjermen. Kombinert med Philips EasyLink gjør dette at du bare trenger én fjernkontroll til å utføre de fleste operasjonene på TV-en, DVD-spilleren, Blu-ray-spilleren, set-top-boksen eller hjemmekinoanlegget.

 • Fantastisk lyd fra en utrolig kompakt lydløsning

  Det neste store for små skjermer er her. Alt-i-ett lydløsningen fra Philips er et kraftig, innebygd høyttalerkabinett som også fungerer som et TV-stativ. En perfekt kombinasjon av høyttalere gjør filmene virkelighetstro, tar spillene til et annet nivå og gir deg musikk i dine ører. Med trådløs tilkobling kan du spille av det du vil, når du vil – enkelt og med en fantastisk lyd. Og med den hvite og sølvfargede klutkombinasjonen passer høyttaleren perfekt i ethvert rom.

 • Den nye integrerte HEVC-standarden for å få glede av FHD av høy kvalitet

  Den nye integrerte HEVC-standarden gjør at du kan glede deg over FHD-sendinger med høy bildekvalitet.

 • Elegant, hvit farge gir et friskt og moderne utseende til alle rom

  Vi vet at du ønsker en TV med liten skjerm som ser like bra ut som den fungerer. Derfor har designteamet kombinert en elegant ramme med en sofistikert overflate i hvit og børstet metall for å skape en frisk og moderne design som passer til alle rom.

 • Kompakt bærbar TV: utformet for å være der moroa er

  Stilig, kompakt og lett. Med den lille TV-en kan du få med deg favorittprogrammene dine på kjøkkenet, holde deg oppdatert på nyhetene mens du arbeider i garasjen, og få med deg de siste sportsresultatene mens du griller. En TV som er så bærbar, liker å være der moroa er!

 • Alt-i-ett-lydløsning med trådløs Bluetooth-høyttaler

  En liten TV har aldri hørtes bedre ut. Hør alle detaljene med perfekt klarhet og fyldig, kraftig bass. Flere drivere for mellomtoner og høye og lave toner gir uovertruffen lydkvalitet for å gjøre filmene, seriene, spillene og musikken levende. Og med trådløs Bluetooth-tilkobling kan du enkelt lytte til favorittsangene og -spillelistene med førsteklasses lyd.

Se alle spesifikasjoner
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TV-en for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • TV-en støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i