LCD-skjerm med LED-baklys

  LCD-skjerm med LED-baklys

  Hvil øynene

  Med den unike rammen skiller den nyskapende skjermen Philips LightFrame 2 ut kjølig blått lys med en bestemt bølgelengde som gjør deg mindre sliten i øynene og forbedrer konsentrasjonen, noe som gir deg en økt følelse av velvære. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skjerm med LED-baklys

LightFrame 2™, 23, 6" / 60 cm 248X3LFHSB/01 Finn lignende produkter

Hvil øynene

Den nyskapende Lightframe-skjermen gjør deg mindre sliten i øynene

 • SmartImage optimalisert for enkel bruk

  SmartImage optimalisert for enkel bruk

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, film, spill, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • SmartKolor for rike og levende farger

  SmartKolor for rike og levende farger

  SmartKolor er en sofistikert teknologi for fargeutvidelse som forbedrer skjermens visuelle fargeutvalg. Ved å øke skjermens RGB-nivå gir denne funksjonen deg strålende bilder og videoer med rike og levende farger.

 • SmartTxt for en optimalisert leseopplevelse

  SmartTxt for en optimalisert leseopplevelse

  SmartTxt er en sofistikert algoritme som gjør det lettere å lese tekstbaserte dokumenter, for eksempel PDF-dokumenter eller e-bøker, som ofte krever mer fokus og konsentrasjon.

 • HDMI-klar for 16:9 Full HD-underholdning

  HDMI-klar for 16:9 Full HD-underholdning

  En HDMI-klargjort enhet har all nødvendig maskinvare for å akseptere HDMI-inngang (High-Definition Multimedia Interface), digitale video- og lydsignaler av høy kvalitet som alle overføres gjennom én kabel fra en PC eller flere AV-kilder, inkludert set-top-bokser, DVD-spillere og AV-mottakere og videokameraer.

 • Den nyskapende LightFrame™-teknologien gjør deg mindre sliten i øynene

  Med den unike LightFrame-teknologien har Philips bygget videre på den lange tradisjonen de har for å bruke nyskapning til noe meningsfylt. LightFrame-teknologi er basert på det vitenskapelige prinsippet om at blått lys som passerer gjennom den tredje mottakeren i øyet, frisker opp den biologiske klokken din, gir deg energi og en sterkere følelse av velvære. Ved å bruke spesialutviklede, eksklusive materialer utskiller LightFrame-skjermen fra Philips et blått lys med en spesiell bølgelengde fra rammen, som hjelper deg med å redusere trettheten til øynene og forbedre konsentrasjonen, selv etter mange timer foran skjermen.

 • LED-teknologi for strålende bilder

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

 • Miljøvennlige materialer som oppfyller internasjonale standarder

  "Philips bruker bærekraftige og miljøvennlige materialer i skjermene sine. Alle plastdeler til kabinett, metallstrukturer og emballasje bruker 100 % resirkulerbart materiale. På noen utvalgte modeller benytter vi opptil 65 % resirkulert plast. Streng overholdelse av RoHS-standarder sørger for betydelige reduksjon eller fjerning av giftige stoffer som bly. Kvikksølvinnhold i skjermer med CCFL-baklys har blitt betydelig redusert, mens det har blitt fjernet fullstendig fra skjermer med LED-baklys. Besøk Philips på http://www.asimpleswitch.com/global/ for å finne ut mer.

 • Kvikksølvfri og miljøvennlig skjerm

  Philips-skjermer med LED-bakbelysning inneholder ikke kvikksølv, et av de giftigste naturlige stoffene som påvirker mennesker og dyr. Dette reduserer skjermens påvirkning på miljøet gjennom hele levetiden, fra produksjon til avhending.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i