1
App-aktiverte produkter

App-aktiverte produkter

Lev. Jobb. Lek.

Se alle våre app-aktiverte produkter

Ha full oversikt når og hvor som helst med våre overvåkingskameraer for hjemmet

Om du vil vite hva som skjer hjemme, kontakte familien eller ha en samtale i sanntid mens du er på reise, er de trådløse IP-kameraene In.Sight det du trenger. Med det praktiske grensesnittet og HD-kameraet kan du chatte med venner og familie via iPhone eller iPad. Sensorer og app-aktivert tilkobling varsler ved uventede bevegelser eller lyd og øker sikkerheten i hjemmet.

Fører mennesker nærmere hverandre

WeCall er det ideelle verktøy når du vil ha klare og tydelige gruppesamtaler via smarttelefonen, uansett hvor du befinner deg.

Foreta gruppesamtaler uansett hvor du befinner deg

Philips WeCall Bluetooth er en bærbar konferansehøyttaler med fire mikrofoner og avansert ekkoreduksjon, som gir problemfrie samtaler. LED-lys og Bluetooth®-tilkobling gjør den meget brukervennlig.

Debiter valgfri smarttelefon

Bluetooth®-teknologien forbinder WeCall-høyttalertelefon og mobiltelefon, slik at alle funksjoner er tilgjengelige ved lading. Velg samtalemodus – via telefonrør, høyttaler eller hodetelefon, privat eller med handsfree. Lad enkelt ved å koble mobilen til WeCall-enheten.

Philips WeCall-app

Den praktiske Philips WeCall-appen kan håndtere gruppesamtalenumre og henter til og med tilgangskoder fra kalenderen. Dermed kan du ringe og delta i samtaler med ett eneste knappetrykk, direkte fra kalenderen.

Forvandle ditt Hi-Fi-system til et trådløst lydsystem med Bluetooth® Hi-Fi-adapter

Spill av favorittmusikken din trådløst fra smarttelefonen eller nettbrettet, via Hi-Fi med Bluetooth-mottaker. Koble mottakeren til Hi-Fi-enheten din, koble den til en smartenhet og strøm deretter musikken din.

Produkthøydepunkter