Ny og effektiv: Blått lys til hjemmebehandling av plakkpsoriasis

Philips BlueControl

 

  • Den første hjemmebehandlingen med  blått LED lys
  • Praktisk og mild
  • Effekten er klinisk bevist
  • UV-fri behandling uten kjemikalier
  • Stimulerer naturlige prosesser i huden

 

Veiledende utsalgspris: kr 3 899,00
bare 2 kr. per dag i behandlingskostnader* med 90 dagers pengene-tilbake-garanti
BlueControl PSK0101/10

Hva vet du om psoriasis?

 

Kløende, røde og flassende flekker på hender, føtter, albuer og ben kan være symptom på psoriasis, en hudsykdom som rammer mange mennesker.

Hva er psoriasis?

 

Psoriasis er en vanlig hudsykdom som kan forekomme på alle deler av kroppen, blant annet hender, føtter, albuer, ben, overkroppen og hårbunnen. Det starter som regel med kløende hud og hudutslett og kan utvikle seg til røde, flassende plakk på huden. Den vanligste formen for psoriasis kalles plakkpsoriasis eller psoriasis vulgaris.

Hva forårsaker plakkpsoriasis?

 

Plakkpsoriasis oppstår når hudceller som kalles keratinocytter fornyer seg så raskt at de ikke utvikles ordentlig (hyperproliferasjon). En annen årsak er ukontrollert inflammasjon som ser ut til å aktiveres av kroppens immunceller.

Finnes det noe botemiddel mot psoriasis?

 

Det finnes ingen botemidler mot psoriasis, bare forskjellige behandlinger som lindrer symptomene (for eksempel kløende utslett og rød, flassende og fortykket hud) på de berørte områdene og forhindrer hudutslett.

Hvordan er psoriasisbehandlingen?

 

Konvensjonell psoriasisbehandling av mild til moderat psoriasis omfatter kremer og salver samt kortikosteroider, vitamin D og tilsvarende. I middels vanskelige til vanskelige tilfeller anbefales ofte lysterapi med ultrafiolett lys (UVA- eller UVB-stråling) og legemiddel (såkalt systemisk behandling). Lysterapi med blått lys for psoriasisbehandling er et nytt og skånsomt alternativ som gir effektiv lindring uten de problemene og mulige risikoene som pasienter kan oppleve med salver, oral behandling og ultrafiolett stråling.

Hvordan kan blått lys lindre psoriasis

 

Psoriasisbehandlingen med blått lys som er utviklet av Philips, tar i bruk LED-enheter (lysdioder) som er stilt inn på en ideell bølgelengde som stimulerer de naturlige prosessene i huden. Det fungerer på to måter:

  • Regulerer produksjonen av visse hudceller
  • Bidrar til å kontrollere inflammasjonen som er forbundet med plakkpsoriasis. På den måten minsker psoriasissymptomene.

Philips BlueControl er verdens første lysterapi med blått LED-lys for mild til moderat plakkpsoriasis. Psoriasisbehandlingen kombinerer de fordelaktige effektene av blått LED-lys i en liten batteridrevet enhet.

Blue light knee therapy

Blått lys hjelper huden med å fornye seg ordentlig


Når du har plakkpsoriasis på føtter, hender, albuer eller ben, deler hudceller som kalles keratinocytter seg raskere enn vanlig, og de rekker ikke å utvikles ordentlig. Dette forårsaker inflammasjonen og de flassende utslettene på huden. Psoriasisbehandling med blått lys hjelper huden med å fornye seg i normal hastighet igjen – i tillegg til at det kontrollerer inflammasjonen og rødheten uten kjemikalier og UV-lys.

Kliniske studier har bekreftet de positive effektene av blått lys på plakkpsoriasis.1,2 I en studie så man en betraktelig forbedring i pasientenes symptomer etter 12 ukers psoriasisbehandling. Hos visse pasienter forsvant plakket helt. Etter behandlingen ble pasientene observert i ytterligere en måned. I løpet av denne perioden uten behandling så man en ytterligere forbedring av symptomene. 83% av pasientene syntes at Philips BlueControl var svært praktisk og enkelt å bruke.2

Hva brukerne sier om lysterapi med Philips BlueControl.  

Jeg har prøvd så mange psoriasis behandlinger som ikke har fungert. Philips BlueControl er noe helt annet som jeg umiddelbart ville prøve. Og det fungerer!"

Først ble huden min mindre rød og flassete med det blå lyset. Etter noen ukers daglig psoriasisbehandling min forsvant plakket helt. Det er en svært effektiv psoriasisbehandling."

Philips BlueControl er en smidig psoriasisbehandling uten søl og problemer. Jeg kan enkelt bruke enheten både hjemme og på jobben."

Det var ikke noe problem å få det til å passe inn i min daglige rutine. Jeg foretrekker lys fremfor å få klissete flekker på klærne hver gang."

What users say about Philips BlueControl
Ich habe so viele Behandlungen versucht, die mir alle nicht geholfen haben. Philips BlueControl ist etwas völlig Neues, das ich sofort ausprobieren wollte. Und es funktioniert!"

Zuerst hat das blaue Licht die Rötung und Schuppen meiner Schuppenflechte-Plaques verringert. Nach ein paar Wochen täglicher Behandlung verschwanden die Stellen dann vollständig. Die Therapie ist äußerst effektiv."

Philips BlueControl ermöglicht eine absolut saubere Behandlung, ganz ohne schmieriges cremen und völlig unkompliziert. Ich kann das Gerät zu Hause und im Büro verwenden."

Ich kann es ganz einfach in meinen Tagesablauf einbinden. Und Licht verursacht auch keine Fettflecken auf meiner Kleidung!"

Våre produkter til behandling av psoriasis

1. Weinstabl A et al. Prospective randomized study on the efficacy of blue light in the treatment of psoriasis vulgaris. Dermatology. 2011; 223(3): 251-9.

2. Pfaff S et al. Prospective randomized long-term study on the efficacy and safety of UV-free blue light for treating mild psoriasis vulgaris. Dermatology. 2015; 231: 24.

3. 2 kr. per dag i behandlingskostnader er basert på daglig bruk og livstiden på Philips BlueControl (ca. 5 år)