Multimediehøyttalere 2.1

  Dynamisk lyd

  30 W effekt støttet av patentert SPD™-bassportteknologi gir dype, avrundede toner. Denne høyttaleren, som er kompatibel med alle medier, produserer rik, fullstendig lyd med mindre forvrengning via bassreflekssystemet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Multimediehøyttalere 2.1

2, 5 tommers satellittdriver, 5 tommers subwoofer, Hodetelefonutgang, lyd inn, 70 W, lyd inn SPA4355/12 Finn lignende produkter

Dynamisk lyd

 • Nyskapende SPD™-bassportteknologi for dype, avrundede toner

  Nyskapende SPD™-bassportteknologi for dype, avrundede toner

  Philips' Sound Purification Duct-bassportteknologi (SPD) gir de dype, rene tonene i den opprinnelige basslyden. Den spesielle akustiske dempingen som Philips har utformet, bruker et SPD-skummateriale for å behandle den indre overflaten til basspipen, og reduserer støyturbulensen og stabiliserer tuningfrekvensen. Philips' tekniske tester og forbrukertester bekrefter at denne bufferen gir mindre farget bass med renere kvalitet.

 • Bassreflekshøyttalere gir en dyp og kraftig bass

  Bassreflekshøyttalere gir en dyp og kraftig bass

  I kabinettet blir det fra høyttalerelementets bakside generert en luftstrøm som føres ut gjennom akustisk justerte kanaler, og som gir en kraftigere og mer realistisk bassgjengivelse.

 • 30 W RMS total utgangseffekt

  30 W RMS total utgangseffekt
 • Den godt dempede driveren reduserer vibrasjoner og forvrenging av lyd

  En enkel høyttalerdriver utsettes vanligvis for en spesifikk frekvensdelingsvibrasjon nær kanten av membranen, noe som ofte resulterer i litt forvrenging av lyden. Måten å bekjempe dette problemet på, er å bruke Mylar rundt drivermembranen. Mylar er en uniform monomer og et mye lettere materiale enn det som vanligvis brukes. Dette omgir membranen i en helt symmetrisk ring, og den resulterende dempereffekten undertrykker de asynkrone vibrasjonene, noe som gir en mer balansert og naturlig lyd.

 • Attraktiv høyglanset overflate

  Høyglanset "pianosvart" overflate tar seg særdeles godt ut i både klassiske og moderne hjem.

 • AUX-inngang og hodetelefonutgang på kablet kontroll

  Nå er det enda enklere og mer praktisk å nyte favorittmusikken og underholdningen via AUX-inngangen og hodetelefonutgangen på kablet kontroll. Vanligvis må du koble fra 3,5 mm jack-kontakten hvis du vil koble til en annen enhet enn PCen, noe som ikke alltid er hensiktsmessig. Med AUX-inngang og hodetelefonutganger foran får du høre musikk raskt og enkelt rett fra nesten alle enheter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i