Mor og barn
Gavesett til baby
Classic+ gavesett til baby
Classic+-startsett for nyfødte (nyhet)

Avent Startsett for nyfødte

Classic+ (nyhet) SCD371/00 Finn lignende produkter
 • Klinisk dokumentert at den reduserer kolikk og ubehag*

  Avent

  Startsett for nyfødte

  SCD371/00 Finn lignende produkter

  Den praktiske serien SCD371/00 fra Philips Avent inneholder fire Classic+-tåteflasker (2 x 4 oz og 2 x 9 oz), en børste til flasker og flaskesmokker samt en hvit gjennomsiktig smokk for 0–6 måneder. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 419,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klinisk dokumentert at den reduserer kolikk og ubehag*

Enkel å rengjøre for perfekt hygiene

 • Antikolikksystem med dokumentert kolikkhemmende virkning*

  Den eneste tåteflasken der det klinisk dokumenterte antikolikksystemet har blitt integrert i smokken, slik at det er enklere å sette sammen flasken. Dette gjør det lettere å montere flasken riktig. Når babyen spiser, åpnes den unike ventilen på smokken, slik at det slipper luft inn i flasken i stedet for i babyens mage.

 • Mindre uro, spesielt om natten

  Søvn og næring er viktig for babyens helse og velvære. En klinisk test med tilfeldig utvalgte deltakere ble utført for å se om utformingen av tåteflasker for nyfødte påvirket "spedbarnsatferd". Det ble påvist at Philips Avent Classic-babyflasken reduserte uro med omtrent 28 minutter per dag sammenlignet med sammenligningsflasken (46 min vs. 74 min, p=0,05). Det gjaldt spesielt om natten.*

 • Babyen kontrollerer melkestrømmen, noe som gir mindre gulping, raping og luft

  Den unike ventilen på smokken bøyer seg med babyens rytme. Melk strømmer gjennom i takten babyen velger, noe som reduserer overspising, gulping, raping og luft.

 • Uten lekkasje for en trivelig mateopplevelse

  Den nye Classic+-tåteflasken er utformet for å hindre lekkasje under mating, noe som gir en trivelig mateopplevelse.

 • Vid flaskehals og få deler for enkel rengjøring

  Med bare fire deler, en vid flaskehals og avrundede hjørner er flasken enkel å gjøre grundig ren. Vær trygg på at flasken blir virkelig ren på kort tid.

 • Få deler for rask og enkel montering

  Den nye Classic+-tåteflasken består av bare fire deler for rask og enkel montering.

 • Ergonomisk form som er enkel å holde

  På grunn av den unike formen er denne tåteflasken enkel å holde og gripe i alle retninger for å gi maksimal komfort, selv med små babyhender.

 • Kompatibel med Philips Avent-serien

  Philips Avent Classic+-tåteflasken er kompatibel med det meste i Philips Avent-serien. Vi anbefaler at du kun bruker Classic+-flasker med Classic+-smokker.

 • Smokker med forskjellige gjennomstrømmingshastigheter tilgjengelig

  Philips Avent Classic+-serien tilbyr forskjellige gjennomstrømmingshastigheter for å holde følge med veksten til babyen. Husk at aldersindikasjoner er omtrentlige, ettersom babyer utvikler seg i forskjellig tempo. Alle smokkene er tilgjengelige i doble pakker: gjennomstrømming for nyfødte samt sakte, medium, rask og variabel gjennomstrømming.

 • Buet børstehode og formet tupp

  Spesialbuet børstehode og formet håndtakstupp kommer til i hjørnene på alle typer flasker, smokker og mateutstyr for grundig rengjøring.

 • BPA-fri

  I henhold til EU-direktiv (2011/8/EU) er Philips Avent Classic+-tåteflasken laget av BPA-frie materialer (polypropylen).

Se alle spesifikasjoner
 • To uker gamle babyer som ble matet med en Philips Avent-flaske, var mindre plaget av kolikk sammenlignet med babyer som ble matet med en tradisjonell flaske. To uker gamle babyer som ble matet med en Philips Avent-flaske, viste mindre uro enn babyer som ble matet med en flaske av et annet merke.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i