Lumea Prestige

IPL - langvarig hårfjerning

  Lumea Prestige

  IPL - langvarig hårfjerning

  Lumea IPL Prestige - glatt og hårfri hud i opptil 8 uker!

  Philips Lumea IPL Prestige er en trådløs, rask og effektiv IPL-modell for deg som vil fjerne uønsket hårvekst på kroppen og i ansiktet. IPL (Intense Pulsed Light) reduserer hårveksten opptil 75 % allerede etter 4 behandlinger. For langvarig resultat bør behandlingen gjentas hver fjerde til åttende uke. Denne modellen har et ekstra tilbehør som er spesielt tilpasset behandling av uønsket hårvekst i ansiktet, og et ekstra effektivt filter for behandling av bikiniområdet. Se alle fordeler

 • Lumea IPL Prestige - glatt og hårfri hud i opptil 8 uker!

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lumea Prestige IPL - langvarig hårfjerning

Hårfri hud i opptil 8 uker, Unngå irritert hud, Ekstra filter for ansikt og bikinilinje, Trådløs for ekstra komfort SC2009/00 Finn lignende produkter

Lumea IPL Prestige - glatt og hårfri hud i opptil 8 uker!

 • IPL-teknologi for sikker hjemmebruk

  IPL-teknologi for sikker hjemmebruk

  Philips Lumea bruker den innovative lysbaserte teknologien IPL (Intense Pulsed Light), den samme som benyttes i profesjonelle skjønnhetssalonger. Philips har tatt denne teknologien i bruk og tilpasset den for sikker bruk hjemme. Philips har samarbeidet nært med hudpleieeksperter for å utvikle IPL for hjemmebruk. Vi har drevet omfattende forskning på IPL-teknologien i over 10 år sammen med mer enn 2000 kvinner for å kunne presentere IPL for sikker og effektiv bruk hjemme.

 • Lyspulser bedøver hårsekkene

  Lyspulser bedøver hårsekkene

  Lyspulsene i Philips Lumea er ikke like sterke som de som benyttes i salonger. Derfor gir ikke metoden permanent hårfjerning, men behandlingen må gjentas med jevne mellomrom. Philips Lumea avgir lette lyspulser mot hårrøttene. Lyset absorberes av melaninet (pigmentet) i håret og omdannes til lysenergi (varme). Varmen stimulerer hårsekken til å gå i hvilemodus. Resultatet er at håret faller av og hindrer ettervekst slik at mengden hår som vokser ut, gradvis minker. Behandlingen bør gjentas hver fjerde til åttende uke for å hindre at hårrøttene igjen begynne å produsere hårstrå.

 • Klinisk bevist resultat

  Klinisk bevist resultat

  Philips har forsket på IPL-teknologi i over 20 år, og vi er stolte av å kunne tilby IPL til sikker hårfjerning hjemme. Kliniske tester viser at Lumea IPL reduserer hårveksten med over 75 % allerede etter fjerde behandling. Gjentar du behandlingen (hver 4. til 8. uke avhengig av individuell hårvekst), holder bena seg glatte og hårfrie i opptil åtte uker. Bildet kan forstørres ved å klikke på det i bildegalleriet øverst på denne siden. Du kan prøve produktet i fred og ro i 120 dager. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake. Philips 120-dagers garanti gjelder uansett hvor du kjøper produktet, men du må kontakte Philips for å kunne benytte garantien. Kontakt Philips kundeservice for mer informasjon.

 • Egnede hår- og hudtyper

  Egnede hår- og hudtyper

  Philips Lumea fungerer effektivt på (naturlig) mørk blondt, brunt og svart hår. Som med andre lyspulsbaserte behandlinger avhenger behandlingseffekten av melaninnivået i håret. Melanin er fargepigmentet i håret som absorberer IPL. Lyspulsbehandlinger er ikke effektivt på lys blondt, hvitt/grått eller rødt hår, da hårstråene i disse fargene ikke har nok melanin. IPL-behandling egner seg heller ikke for personer med naturlig mørk hudtone. Se på matrisen for hud- og hårtype for å avgjøre hvilken lysintensitet som er best for deg samt om hårfjerning med IPL fungerer på nettopp din hår- og hudtype.

 • Bruksområder

  Bruksområder

  Lumea IPL kan trygt brukes til hårfjerning i ansiktet (overleppe, hake, kinn, kinnskjegg) og på hele kroppen, inklusive ben, armhuler, bikinilinje, underliv, mage og armer. Denne modellen har også et ansiktsfilter for ekstra sikkerhet ved hårfjerning i ansiktet samt et bikinifilter for ekstra effektiv hårfjerning i bikiniområdet.

 • Rask og effektiv hårfjerning

  Rask og effektiv hårfjerning

  Lumea Prestige har et stort behandlingsvindu (4 cm²) som gjør at du raskt kan behandle store områder av kroppen.

 • Ekstra tilbehør for ansiktet

  Ekstra tilbehør for ansiktet

  Til ansiktet finnes et mindre tilbehør med et ekstra sikkert filter for hårfjerning på den følsomme ansiktshuden. Dels er det enklere å komme til med det mindre vinduet, dels er det røde filteret tilpasset den tynnere ansiktshuden.

 • Tilbehør for bikiniområdet

  Tilbehør for bikiniområdet

  For bikiniområdet finnes det et tilbehør som er tilpasset for ekstra effektiv behandling av håret ved bikinilinjen. Hår i bikiniområdet er ofte kraftigere og tykkere enn f.eks. hår på bena.

 • Skånsom behandling

  Skånsom behandling

  Skånsom mot huden.

 • Trådløs komfort

  Trådløs komfort

  Denne modellen i vår IPL-serie er trådløs. Du kommer enkelt til på vanskelig tilgjengelige steder på kroppen.

 • Krever ingen ekstra lamper eller annet tilbehør

  Krever ingen ekstra lamper eller annet tilbehør

  Lumea IPL leveres klar til bruk. Du trenger ikke å kjøpe ekstra lamper, gel eller annet tilbehør.

 • Fem intensitetsnivåer

  Fem intensitetsnivåer

  Lumea Prestige har fem justerbare lysenergiinnstillinger som garanterer en skånsom, men effektiv behandling. Ved korrekt bruk er Philips Lumeas IPL-behandling sikker og skånsom, også på følsom hud og følsomme kroppsdeler.

 • Lumea Prestige leveres i et luksuriøst etui

  Philips Lumea Prestige har et luksuriøst etui for enkel oppbevaring.

Se alle spesifikasjoner
 • når du følger behandlingsprogrammet

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i