Cloud-skjermbase

  Enkel, sikker og miljøvennlig

  Effektiviser IT med denne enkle alt-i-ett-løsningen uten klient. Koble til den skjermen du har, og integrer med Citrix-miljøet for maksimal fleksibilitet. Fleksibilitet, nøyaktig kontroll og høy sikkerhet gjør dette til et smart IT-valg. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Cloud-skjermbase

For skjermer på 19–29 tommer / 48–73 cm, Kan høydejusteres, for Citrix SB4B1927CB/00 Finn lignende produkter

Enkel, sikker og miljøvennlig

 • SmartErgoBase for bedre ergonomi

  SmartErgoBase for bedre ergonomi

  SmartErgoBase er en skjermfot som gir ergonomisk visningskomfort og kabelhåndtering. Fotens brukervennlige høyde, dreining, vippefunksjon og roteringsvinkel justerer skjermen for maksimal komfort, noe som kan redusere fysisk belastning ved lange arbeidsdager. Kabelhåndteringen reduserer kabelrot og holder arbeidsområdet ryddig og profesjonelt.

 • VDI alt-i-ett for enkelhet

  VDI alt-i-ett for enkelhet

  Arbeidstakere trenger en ren, pålitelig løsning for databehandling. IT-organisasjoner må opprettholde maskinvareytelse, datatilgang og sikkerhet, og dessuten redusere kostnader. Med Virtual Desktop Infrastructure (VDI, virtuell skrivebordsinfrastruktur) kan IT-organisasjoner ha alt av data og programvare på en sentralisert server og bruke en enkel alt-i-ett-klient på brukersiden. Det blir frigjort plass på brukerens skrivebord, man kan trygt lese data fra serveren via klienten og IT-utgifter reduseres betraktelig på klientsiden.

 • Citrix-klar for sømløs integrering

  Citrix-klar for sømløs integrering

  Philips Cloud-enheter for Citrix er bygget på High-Definition Experience-teknologi (HDX) som gjør at organisasjoner sømløst kan integrere dem i Citrix Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Med Citrix kan organisasjoner enkelt virtualisere og gjøre Windows-apper og skrivebord om til en sikker on-demand-tjeneste. Møt kravene til mobilitet, sikkerhet og ytelse fra både IT og sluttbrukere.

 • SmartConnect for tynnklienter for maksimal utvidbarhet

  Med et rikt utvalg av tilkoblinger som dobbel DVI-utgang for utviding til dobbel skjerm, mikrofon og lyd for nettmøter, USB for universell tilkobling og LAN for trygge nettverk, sikrer SmartConnect for tynnklienter rask og fleksibel integrering i eksisterende nettverk.

 • Alt-i-ett tynnklient for energisparing

  Nå som energikostnader går opp og IT-budsjett strammes inn, ser mange organisasjoner etter løsninger for å redusere strømutgifter. Alt-i-ett tynnklienter bruker bare en brøkdel av strømmen til en vanlig løsning med klient og skjerm. Dette gjør at organisasjoner kan redusere påvirkningen på miljøet og frigjøre midler til andre forbedringer.

 • Miljøvennlig løsning

  "Philips bruker bærekraftige og miljøvennlige materialer i skjermene sine. Alle plastdeler til kabinett, metallstrukturer og emballasje bruker 100 % resirkulerbart materiale. På noen utvalgte modeller benytter vi opptil 65 % resirkulert plast. Streng overholdelse av RoHS-standarder sørger for betydelige reduksjon eller fjerning av giftige stoffer som bly. Kvikksølvinnhold i skjermer med CCFL-baklys har blitt betydelig redusert, mens det har blitt fjernet fullstendig fra skjermer med LED-baklys. Besøk Philips på http://www.asimpleswitch.com/global/ for å finne ut mer.

Se alle spesifikasjoner
 • Skjerm ikke inkludert

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i