Bærbar videospiller

  Bærbar videospiller

  Gled deg over praktiske videoer på farten

  Gled deg over filmer og mer på farten med den bærbare videospilleren Philips PV7005. Intuitiv kontroll og navigasjon med 7" berøringsskjerm. Spiller så godt som alle digitale mediefiler. Se videoer på TVen med HDMI-tilkobling. Se alle fordeler

 • Gled deg over praktiske videoer på farten

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar videospiller

17, 8 cm (7") LCD, 3 t spilletid PV7005/12 Finn lignende produkter

Gled deg over praktiske videoer på farten

med berøringsskjerm

 • Kos deg med opptil 3 timer med avspillingstid med innebygd batteri*

  Kos deg med opptil 3 timer med avspillingstid med innebygd batteri*

  Denne Philips-spilleren har et kombakt innebygd oppladbart batteri for langvarig drift. Du kan få opptil 3 timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk på én lading. Du trenger bare å sette i strømkabelen for å lade spilleren – så enkelt er det.

 • 17,8 cm (7") TFT LCD-fargeskjerm i 16:9 widescreenformat

  17,8 cm (7") TFT LCD-fargeskjerm i 16:9 widescreenformat

  LCD-fargeskjermen gjør bilder levende, og den viser de minnerike bildene, favorittfilmene og musikken din med de samme "virkelige" detaljene og levende fargene som høykvalitetsutskrifter. 16:9 widescreen-sideforholdet er standard for universelle og HD digitale TVer. Et opprinnelig 16:9-sideforhold betyr at video vises uten striper øverst og nederst i bildet, og uten kvalitetstapet som stammer fra skalering – endring av bildet slik at det passer til en annen skjermstørrelse.

 • Avspilling av RMVB-video

  Avspilling av RMVB-video

  Denne spilleren fra Philips støtter avspilling av video med RMVB, som er et digitalt videofilformat som er utviklet av Realnetworks™. Dette formatet brukes vanligvis for multimedieinnhold. Filer som bruker dette formatet har filnavnsuffikset .rmvb. Det digitale formatet sikrer høy kvalitet på stillbilder og øker kvaliteten på bilder i bevegelse betraktelig. På den måten gir det en optimal likevekt mellom bildekvalitet og filstørrelse.

 • USB-tilkobling for avspilliing av video, bilder og musikk

  USB-tilkobling for avspilliing av video, bilder og musikk

  Du kan ganske enkelt koble den bærbare USB-enheten til USB-kontakten på den bærbare DVD-spilleren fra Philips, og spille av digitale videoer, bilder eller musikk direkte. Nå kan du dele de beste opplevelsene dine med venner og familie.

 • microSD-kortsporet gir deg opptil 32 GB med 16-timers HD-video

  microSD-kortsporet gir deg opptil 32 GB med 16-timers HD-video

  Nå kan du ta opp så mye du vil med Philips-videokameraets microSD-kortspor. microSD-kortene er små, men har stor lagringskapasitet og lagrer alle videoene og bildene dine på en trygg måte. Fordi det er så lite, er det ikke noe problem å pakke med seg et par ekstra. Kortsporet i videokameraet tar alle universelle microSD-kort, slik at du kan utvide minnet opptil 32 GB, noe som gir 16 timer HD-video. Det er bare å klikke i vei.

 • Direktetilkoblingen til TV via HDMI gjør at du kan se videoene dine i HD

  Direktetilkoblingen til TV via HDMI gjør at du kan se videoene dine i HD
 • Beskyttende veske inkludert

  Beskyttende veske inkludert
 • DivX-sertifisert for standard DivX-videoavspilling

  Med DivX®-støtte kan du glede deg over DivX-kodede videoer og filmer fra Internett, inkludert Hollywood-filmer du har kjøpt. DivX-medieformatet er en MPEG-4-basert videokomprimeringsteknologi som du kan bruke til å lagre store filer som filmer, trailere og musikkvideoer på medier som CD-R/RW og DVD-R-plater, USB-lagring og andre minnekort, for avspilling på den DivX®-sertifiserte Philips-enheten.

 • Berøringsskjerm som er flott å se på

  Å betjene digitale fotoalbum gjøres med enkle sveip og trykk med fingeren. Med berøringsskjermen kan du flytte, slette og legge til bilder raskt og enkelt. Den ikonbaserte menyen gjør Philips' digitale fotoramme svært brukervennlig, og berøringsskjermen gjør den morsom å se på og bruke.

Se alle spesifikasjoner
 • DivX, DivX Certified og tilknyttede logoer er varemerker for DivXNetworks, Inc. og brukes på lisens.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Batterilevetiden varierer etter bruk og innstillinger.
 • RMVB er et varemerke eller et registrert varemerke for RealNetworks, Inc.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i