Andre produkter

  Doble sensuelle massasjeenheter

  Sensuelle massasjeenheter for ham og henne

  Vitenskapelige undersøkelser har dokumentert at de doble sensuelle massasjeenhetene er opphissende for begge parter. Hver av disse sensuelle massasjeenhetene for ham og henne har sin egen unike form, som optimaliserer kontakten med de mannlige og kvinnelige erogene sonene.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sensuelle massasjeenheter for ham og henne

Egen design for hans og hennes erogene soner

 • Diskré ladeenhet for trådløs lading og oppbevaring

  Diskré ladeenhet for trådløs lading og oppbevaring

  Dual Sensual Massagers kan lades i den fine, diskré ladeenheten. La den gjerne stå på nattbordet. Ingen kommer til å få vite hva du bruker den til ...

 • Hennes massasjeenhet for å tilfredsstille ham

  Hennes massasjeenhet for å tilfredsstille ham

  Den mannlige massasjeenheten er formet spesielt for å stimulere og tilfredsstille ham. Kurvene på den mannlige massasjeenheten er formet etter hans mest intime konturer, noe som forsterker den erotiske nytelsen. Bruk den brede overflaten og stryk for eksempel langsomt over innsiden av låret, eller forsiktig langs penis. De runde tuppene er perfekte for å erte på mer fokuserte måter og steder, som rundt brystvorten eller mellom kjønnsområdet og endetarmsområdet.

 • Hans massasjeenhet for å tilfredsstille henne

  Hans massasjeenhet for å tilfredsstille henne

  Den kvinnelige massasjeenheten er formet spesielt for å stimulere og tilfredsstille henne. Tuppen av massasjeenheten vibrerer, noe som stimulerer hennes erogene soner. Prøv med en avslappende pulsering på kjønnsleppene, eller hold tuppen av massasjeenheten nedover for å pirre klitoris. Den kan selvfølgelig også brukes på mange andre områder på kroppen.

 • Bruk massasjeenheten i dusjen

  Massasjeenhetene er vanntette, slik at du kan bruke dem i dusjen eller badekaret. Prøv massasjeenhetene under vann, og kjenn en deilig pulsering mot kroppen. Du vil oppdage at Dual Sensual Massagers gir ny mening til uttrykket "å lage bølger"!

 • Fire vibrasjonsmodi som er perfekte å tilfredsstille hverandre med

  Stimulerende følelser med flere vibrasjonsinnstillinger og intensiteter. Det er fire vibrasjonsmodi: Glow, Wave, Heartbeat og Thrill for opphissende variasjon. Den sensuelle massasjeenheten er en forlengelse av hendene og fingrene dine, og den kan skape enda mer sensuelle følelser i de erogene sonene. Bare stryk, lag sirkler eller hold den mot stedene som partneren synes er mest opphissende – de samme områdene som du ellers ville kysset, kjærtegnet eller kilt. Selv om den er utformet for å gjøre forspillet enda mer fantastisk, kan massasjeenheten også brukes til å forbedre øyeblikk der dere tar på hverandre, for eksempel under en fot- eller nakkemassasje.

 • Spesielt utformet for å passe naturlig med kroppen din

  Massasjeenheten er behagelig å holde på en rekke måter: i håndflaten, mellom fingrene eller med fingertuppene. Massasjeenheten er spesielt utformet til å ligge like naturlig i hånden som den passer til de enkelte kurvene og delene av kroppen, samtidig som du kan ha hudkontakt med partneren. Du kan for eksempel vri den konkave delen bort fra håndflaten for å stryke penis, eller du kan legge hånden rundt den konkave overflaten for å pirre klitoris med den runde tuppen.

 • Vi leverer det vi lover

  Vitenskapelige undersøkelser har dokumentert at de doble sensuelle massasjeenhetene er opphissende for begge parter. Produktene leverer det vi lover og øker nytelsen for begge parter. Sexlivet får et lekent innslag, og det blir enda mer sensuelt.

Se alle spesifikasjoner
 • Sammenlignet med Durex Play Dream, Jimmy Jane Form 6 og Lelo Lily

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i