• En perfekt passform

  Softshell-veske

  DLN1757/10 Finn lignende produkter

  Denne myke og bøyelige vesken har en utforming som omslutter og gir fullstendig beskyttelse av iPad med et godt grep og en tettsittende passform. Det gjennomsiktige ShockStop-materialet er støtdempende og beskytter enheten, samtidig som du får tilgang til alle funksjonene og portene. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En perfekt passform

for beskyttelse av og godt grep om iPad

 • Støtabsorberende veske som også gir godt grep

  Denne vesken er laget av termoplastisk polyuretan, en elastomer med høy ytelse, som gir både godt grep og støtabsorpsjon i én enestående veske.

 • Beskyttelse som legges rundt hjørnene og overflaten

  Materialet i denne vesken legges rundt fra baksiden til fremsiden, noe som gir beskyttelse til hjørnene og enhetens overflate.

 • Full iPad-funksjonalitet med beskyttelse

  Gled deg over full iPad-funksjonalitet med beskyttelse i vesken med åpninger for strøm/dvalebryteren, dokkingtilkoblingen og høyttaleren.

 • Rask og enkel beskyttelse med et klikk

  Denne vesken er laget av et slitesterkt materiale som er spesiallaget for å passe perfekt til enheten. Det er raskt og enkelt å ta på vesken, og den gir et beskyttende lag rundt enheten.

 • Slank design som enkelt passer i sekken

  Denne vesken er utviklet for å gi mer beskyttelse med minimal polstring, slik at du enkelt kan bære med deg enheten i sekken for å få beskyttelse på farten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i