Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8901_12/65pus8901_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Svært slank 4K-TV drevet av Android TV™

  Sylslank 4K LED-TV drevet av Android TV

  Philips AmbiLux er det ypperste innen Ambilight. La deg imponere når handlingen på skjermen sprer seg til veggene dine gjennom sømløs projisering av farger og bevegelser. Dette er en oppslukende verden du ønsker å være en del av hver eneste dag. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 49 990,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

AmbiLux Svært slank 4K-TV drevet av Android TV™

164 cm (65"), 4K Ultra HD LED-TV, Quad Core, 16 GB og kan utvides, DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8901/12 Finn lignende produkter

Sylslank 4K LED-TV drevet av Android TV

med Ambilight

 • Slipp løs kraften i Quad Core og integrert Android

  Quad Core-prosessor fra Philips møter Android-effekten for å gi en spennende spillopplevelse. Og med Android på TV-en kan du navigere, åpne apper og spille av videoer på en måte som er svært rask, svært intuitiv og fantastisk morsom.

 • 4K Ultra HD – oppløsning som du aldri har sett før

  Ultra HD-TV har fire ganger så høy oppløsning sammenlignet med vanlig Full HD-TV. Med over åtte millioner piksler og unik Ultra Resolution-oppskaleringsteknologi får du forbedrede bilder uansett det opprinnelige innholdet. Gled deg over forbedret skarphet, økt dybdesyn, overlegen kontrast, jevne, naturlige bevegelser og fullkomne detaljer.

 • Pixel Precise Ultra HD: Oppdag en levende UHD-bildekvalitet

  Skjønnheten til 4K Ultra HD TV-en ligger i hver detalj. Pixel Precise Ultra HD-motoren fra Philips konverterer alle bildesignaler til fantastisk UHD-oppløsning på skjermen. Gled deg over jevne og skarpe bevegelige bilder og enestående kontrast. Oppdag dypere svart, hvitere hvitt, levende farger og naturlige hudtoner – hver gang fra alle kilder.

 • Se hvor kult det er når Ambilight følger musikken

  Se hvor kult det er når Ambilight følger musikken

  Musikk og Ambilight er som skapt for hverandre. Enten du streamer musikk, spiller av et spor via USB eller ganske enkelt ser på en musikkanal, følger og reagerer Ambilight dynamikken til musikken. Du kan velger blant en rekke fargerike forhåndsinnstillinger som passer til stemningen, eller bare trykke på festmodusen. Her blir det liv!

 • Google Play Butikk og Philips' appgalleri: Bruk TV-en til andre ting

  Google Play Butikk og Philips' appgalleri: Bruk TV-en til andre ting

  Google Play Butikk og Philips' appgalleri overgår tradisjonelle TV-programmer for å gi deg en stor nettbasert samling av filmer, TV, musikk, apper og spill. Med et minne på 16 GB og som kan utvides, har du massevis av plass til å lagre alt favorittinnholdet ditt og installere flere apper.

 • Oppdag nytt innhold basert på seerstilen din

  Oppdag nytt innhold basert på seerstilen din

  Philips Smart TV og Android gir deg personlige anbefalinger, slik at du finner det innholdet du ønsker å vise med minimal anstrengelse. Vil du ha noe spesielt? En kraftig innholdssøker (drevet av Google) hjelper deg å finne spesifikke TV-serier, filmer, skuespillere og til og med apper og spill.

 • Ambilight: bevegelse som rører deg

  Noen filmer rører deg, men Ambilight Projection tar dette til et helt nytt nivå. Auraen av bevegelser omgir TV-en med sømløs visning av det som er på skjermen, på veggen bak. Presisjonsteknologi balanserer uovertruffen klarhet, levende farger og suveren kontrast for å skape en oppslukende opplevelse som er helt unik.

 • Inviter Ambilight + hue inn i stuen

  Liker du Ambilight-opplevelsen og vil ta den enda lenger? Inviterer hue inn i livet ditt. Med det valgfrie Ambilight + hue-systemet kan du fylle rommet – og livet – med praktfullt Ambilight.

 • Siste finpuss – en TV som ser like godt ut som den fungerer

  Hjemmet gjenspeiler stilen din. Vi har valgt diskré, sofistikerte farger og overflater som kombineres med ekte kvalitetsmaterialer, noe som resulterer i TV-design som står i stil med interiøret.

 • Bladewire-stativ: lett utforming

  Våre designere har vært svært nøye i utformingen av den nye AmbiLux, også når det gjelder sokkelen. Den er laget i polert krom og ser like sofistikert og utradisjonell ut som TV-en den støtter.

Se alle spesifikasjoner
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Android-apper varierer etter land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til din lokale Google Play Butikk.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TV-en for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • TV-en støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.
 • Google Cast-funksjonen er underlagt Google Cast-kompatible apper og enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til produktsiden for Google Cast.
 • TV Remote-appen fra Philips og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell, operatør og land, i tillegg til smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Funksjonene på Smart TV-appen varierer etter TV-modell og land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/smarttv.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i