Designet med tanke på fremtiden

  Designet med tanke på fremtiden

  Designet med tanke på fremtiden

  Bli fengslet av en ytelse som virkelig er raffinert. Med en ultraslank design i aluminium av høy kvalitet ligger alt til rette for å oppleve strålende LED-teknologi. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Designet med tanke på fremtiden

107 cm (42"), Full HD 1080p, digital-TV 42PFL6805H/12 Finn lignende produkter

Designet med tanke på fremtiden

med solcelledrevet fjernkontroll

 • Briljante LED-bilder med lavt strømforbruk

  Briljante LED-bilder med lavt strømforbruk

  Denne TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • 2-i-1 veggfeste og TV-stativ for å unngå unødvendig tilbehør

  2-i-1 veggfeste og TV-stativ for å unngå unødvendig tilbehør

  Dette revolusjonerende to-i-ett-bordstativet kan også brukes til å montere TVen din på veggen. Den patenterte designen gjør ikke mindre enn fire monteringsstillinger mulige: dreibart bordstativ, dreibar veggmontering, svært flat veggmontering og Vesa-kompatibel veggmontering. Monteringen er enkel med smart justering slik at du får TVen i perfekt horisontal stilling.

 • Du trenger aldri å skifte batterier med solcelledrevet og oppladbar fjernkontroll

  Du trenger aldri å skifte batterier med solcelledrevet og oppladbar fjernkontroll

  Med denne solcelledrevne og oppladbare fjernkontrollen trenger du aldri å skifte eller kaste batterier igjen. Solcellen er utformet for maksimal bærekraftighet og lader opp fjernkontrollen med dagslys. Du trenger heller ikke å bekymre deg for det mørke vinterhalvåret. Den innebygde akkumulatorens store energireserve gir strøm til fjernkontrollen, slik at du får full kontroll.

 • 100 % resirkulerbar emballasje for lav påvirkning på miljøet

  Vi bruker 100 % resirkulerbar emballasje for lav påvirkning på miljøet. Det ble lagt mye vekt på detaljer og banebrytende nyskaping da vi designet denne emballasjen. TVen bidrar til et mer bærekraftig miljø ved at polystyrenbeskyttelsen er fjernet. Den bruker kun papir og kartong, noe som er en veldig nyskapende utvikling for TVer av denne størrelsen, slik at hele emballasjen kan resirkuleres enkelt.

 • Slank, tynn og av høy kvalitet. Laget av resirkulert aluminium

  Denne TVen har en av de tynneste profilene på markedet. Den stråler av kvalitet med en førsteklasses, ultraslank LED-skjerm med opplyste kanter og et solid aluminiumshus. Ved å bruke resirkulert aluminium av høy kvalitet er den rene utforming til aluminiumsdesignet et levende bevis på at bærekraftighet kan kombineres med et overlegent produkt av høy kvalitet. Aluminiumsmaterialet brukt til å produsere denne TVen har en gjenvinningsprosent på over 60 %, som er mye høyere enn vanlig aluminium.

 • Null watt-strømbryter

  Null strømforbruk når du slår på eller av 0 W-bryteren

 • Naturtro bilde og lyd for kinoopplevelse i din egen stue.

  Pixel Precise HD bygger på den prisvinnende Pixel Plus-teknologien. Den tar bildekvalitet til et nytt nivå med 4 billioner farger med HD Natural Motion, noe som gjør at filmbevegelsene blir jevne og knivskarpe. Med Super Resolution gir Pixel Precise HD deg nå den beste bildekvaliteten, enten du ser på en video fra Internett eller en Blu-ray-film med god kvalitet. Høyttalersystemet på 20 W med klar lyd fullfører kinoopplevelsen.

Se alle spesifikasjoner
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i