widescreen flat-TV

  Forbedre seeropplevelsen

  Nyt den ultimate TV-opplevelsen med denne Philips Cineos Flat TV med Pixel Plus 3 HD, Ambilight full surround og Clear LCD-teknologi. Den digitale kortleseren med PC-link gir deg full tilgang til multimedieinnhold. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Cineos widescreen flat-TV

107 cm (42"), LCD, integrert digital 42PF9831D/10 Finn lignende produkter

Kjøp en Philips Ambilight TV

og få 6 måneder med Viaplay- uten ekstra kostnad!

Forbedre seeropplevelsen

med Pixel Plus 3 HD og Ambilight

 • HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  Se den ypperlige bildekvaliteten på HD-bilder, og se HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray-plate. HD Ready (HD-klar) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HD-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • Ambilight full surround for en altoppslukende seeropplevelse

  Ambilight full surround for en altoppslukende seeropplevelse

  Ambilight 4 er et imponerende tilskudd til den generelle opplevelsen og utformingen av TVen. Det produserer en fullstendig omsluttende lysglød som kompletterer fagene og lysintensiteten på alle fire sidene av bildet, og med den unike utformingen utgjør det et "flytende display". Ambilight sendes til et reflekterende område som er en integrert del av TVens unike utforming, og er uavhengig av TVens plassering eller montering. Den omsluttende gløden lager et omgivelseslys som gir en mer avslappet seeropplevelse, forbedrer bildedetaljene, kontrasten og fargene som oppfattes, og vil fullstendig omslutte deg.

 • HD LCD WXGA-skjerm med en oppløsning på 1366 x 768p

  Denne WXGA-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi har en widescreen HD-oppløsning på 1366 x 768p. Den gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en større seeropplevelse.

 • Integrert digital tuner for DVB-T-mottak

  Med den integrerte digitale DVB-T-tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Nyt kvalitets-TV uten kabelrot.

 • Pixel Plus 3 HD for skarpe og klare bilder

  Pixel Plus 3 HD gir bildet en unik kombinasjon av utrolig skarphet, naturlig detaljgjengivelse, levende farger og jevne og naturlige bevegelser fra alle typer HD, vanlige TV-signaler og multimediekilder, for HD-skjermer. Hver piksel i det innkommende bildet forbedres slik at de står bedre til pikslene rundt og gir et mer naturlig bilde. Forstyrrelser og støy i alle kilder fra multimedia til vanlig TV, og også i svært komprimert HD, spores og reduseres slik at bildet blir klart og knivskarpt.

 • Clear LCD med 3 ms svartid for ekstremt skarpe bevegelser

  Med Clear LCD får du ekstremt skarpe bevegelser, slik at bildene blir klare og levende selv med raske bevegelser på skjermen. Den høye oppdateringsfrekvensen for teknologien for skanning av bakbelysningen øker skarpheten i bevegelsesgjengivelsen, slik at den effektive svartiden reduseres til tre millisekunder (målt i oppfattet BEW (Blurr-Edge-Width)). Den sørger til og med for en høyere dynamisk kontrast og en større visningsvinkel. Den unike Philips-teknologien sørger for at bevegelsene i LCD-skjermen blir skarpere enn noen gang før, bedre enn noen annen flatskjermteknologi.

 • Kompakt lambda/4 subwoofer-teknologi for kraftig og dyp bass

  Du vil ha en dypere lydopplevelse i musikk og film.Den integrerte subwooferen med lambda/4-teknologi lager en dyp og kraftig bass i et kompakt kabinett, noe som holder TVen slank og flat. Lambda/4 subwoofer-enheten bruker resonerende akustiske masser i et system med kanaler for å produsere kraftig bass med lav forvrengning. Lambda/4-lydsystemet, kombinert med mellomtone- og diskanthøyttalere med høy kvalitet gir også et svært romslig stereobilde.

 • Få tilgang til bilder, musikk og filmer via PC-link

  PC-link gir morsom og enkel tilgang til dine personlige digitale mediefiler og multimedieinnhold*. Utbredte Ethernet-standarder (LAN) og åpne Wi-Fi-standarder brukes til kablet og trådløs tilkobling (valgfritt) og sørger for at de fungerer sammen. Bla gjennom PC-samlingen med digitale bilder, multimedievideoer og musikkfiler via lokalnettet hjemme. Det intuitive brukergrensesnittet på TVen og Philips Multimedia Manager for PCen gjør det tilgjengelig med et tastetrykk (* se produktet for støttede formater, PC-LAN-funksjonalitet kreves ** tilleggsenhet for Ethernet-bro er nødvendig)

 • Klargjort for trådløs tilkobling til PCen

  Wi-Fi er den ledende standarden for trådløst bredbånd. Med Wi-Fi-funksjonen* i Philips-TVer kan du dele multimedieinnhold fra PCen overalt i huset, uten kabelrot. Stor båndbredde betyr at du kan nyte multimedieinnhold som bilder, musikk og video over avstander på opptil 100 meter**. Få tilgang til Wi-Fi-PCen eller Wi-Fi-hjemmenettverket (ruter). (*Krever en valgfri Wi-Fi Ethernet-bro. **Kan variere etter lokale forhold.)

 • USB- og minnekortspor for å spille multimedier øyeblikkelig

  Vis og del filmer, musikk og bilder med én gang. Minnekortsporet aksepterer kort av typen Compact Flash I og II, Memory Stick, SD-kort/Mini-SD-kort, Smart Media, Micro Drive (opptil 2 GB) og multimediekort. Det er bare å plassere minnekortet i sporet på siden av TVen, og få tilgang til multimediefiler som er lagret på kortet. USB-kontakten gir deg tilgang til multimediefiler på de fleste USB-enheter og digitale kameraer (USB-minneklasseenhet).

 • 2 HDMI-innganger for heldigital HD-tilkobling i én kabel

  HDMI oppretter en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til et analogt signal, gir det et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimmer og gir et renere bilde. HDMI kommuniserer intelligent den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men omfatter digitallyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med 2 HDMI-innganger kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, og en Blu-ray-spiller. TVen er forberedt på HD-fremtiden.

Se alle spesifikasjoner
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i