Profesjonell LCD-TV

  Profesjonell LCD-TV

  Mer komfort for gjestene

  Denne moderne hotell-TVen gir gjestene mer komfort på rommet og gjør at de kan koble til sine egne enheter. Siden den har en DVB-T-tuner, er du fullstendig forberedt på digital-TV. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Profesjonell LCD-TV

32" Pro+ System, LCD, DVB-T MPEG2* 32HFL4351D/10 Finn lignende produkter

Mer komfort for gjestene

Philips digital LCD hotell-TV

 • HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1366 x 768p

  Denne WXGA-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi gir gjestene dine en widescreen HD-oppløsning på 1366 x 768p. Den gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir gjestene dine en større seeropplevelse.

 • Velkomstmelding på skjermen

  En velkomstmelding vises hver gang TVen slås på.

 • Automatisk kanalinnstilling

  Den er perfekt for egenannonsering eller informasjonskanaler fordi den kan vise en forhåndsdefinert kanal når TV-en slås på.

 • Integrert klokkevisning med vekking og meldingsalarm

  Med den innebygde klokkevisningen, som også er et vekkerur, trenger du ikke noen ekstra klokke med ledninger og tilkoblinger i rommet.

 • Én samlet kanalliste for analoge og digitale kanaler

  Én integrert kanalliste for digitale og analoge kanaler. Dermed kan gjesten veksle sømløst mellom analoge og digitale kanaler.

 • Attraktiv kanalliste for enkel navigering

  Den attraktive kanallisten har klare og intuitive knapper med tydelig veiledningsgrafikk, slik at det er enkelt å finne den riktige kanalen.

 • Fjernkontroll for hoteller som er enkel å bruke

  Denne TVen leveres med en stilig fjernkontroll som er spesiallaget for hotellbruk. Gjestene får en brukervennlig opplevelse siden bare de viktigste knappene og funksjonene er med. I tillegg har den funksjoner som kontroll av lavt batterinivå og tyverisikre batterianordninger som bidrar til effektiv bruk på hoteller.

 • Kompatibel med Philips' tilkoblingspaneler for å kunne brukes med gjestenes enheter

  Denne TVen fungerer sømløst sammen med Philips' tilkoblingspaneler. Gjesten kan enkelt koble til og se på innhold fra PC, MP3-spiller, DVD-spiller, videokamera og forskjellige andre enheter. Med automatisk oppdaging kan tilkoblingspanelet og TVen automatisk bytte på å vise innholdet på den tilkoblede gjesteenheten.

 • Kompatibel med set-top-boks

  Denne hotell-TVen kan kobles til en set-top-boks med scart-tilkobling og Serial Express Lite-protokollen.

 • USB-kloning av alle innstillinger for hurtiginstallasjon

  Gir deg muligheten til enkelt å kopiere alle programmerings- og kanalprogrammeringsinnstillinger fra én TV til andre TVer på under et minutt. Funksjonen sikrer enhetlighet mellom TVene og reduserer installasjonstid og -kostnader betydelig.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

Se alle spesifikasjoner
 • Ta kontakt med din Philips-forhandler for mer informasjon om land som bruker DVB-T.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i