profesjonell flat-TV

  profesjonell flat-TV

  Allsidig flat TV til overnattingssteder

  Denne stilige HD-klare LCD-TVen med integrert SmartCard-åpning er helt klargjort for interaktive tjenester og underholdning på rommet. De dedikerte funksjonene for overnattingssteder forbedrer komforten for gjestene og reduserer samtidig eierskapskostnadene. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Allsidig flat TV til overnattingssteder

med integrert SmartCard-åpning og klokke

 • HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  Se den ypperlige bildekvaliteten på HD-bilder, og se HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray-plate. HD Ready (HD-klar) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HD-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • Trådløs SmartLoader for rask kloning

  Gir deg muligheten til enkelt og trådløst å kopiere alle programmeringsinnstillinger fra én TV til andre TVer på under et minutt. Funksjonen sikrer likhet mellom TVene og reduserer installasjonstid og -kostnader betydelig.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Integrert klokkevisning med vekking og meldingsalarm

  Med den innebygde klokkevisningen, som også er et vekkerur, trenger du ikke noen ekstra klokke med ledninger og tilkoblinger i rommet. Automatisk synkronisering av klokkeslett via tekst-TV og funksjon for å beholde alarminnstillinger ved korte strømbrudd gir gjestene ekstra komfort

 • Kontakt for ekstern høyttaler

  Forsterket lydkontakt for enkel installasjon av eksterne høyttalere (for eksempel på badet), noe som fjerner behovet for å investere i eksternt utstyr

 • Sabotasjesikker SmartCard-åpning

  Den integrerte SmartCard-åpningen gjør det mulig for tredjeparter å legge til nye funksjoner til TVen gjennom programkort. Dette fjerner behovet for ekstra bokser og eksterne koblinger. TVen kan også kobles til eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle større leverandører av interaktive systemer. Dette skjer gjennom SerialXpress-kontrollgrensesnittet (som støtter UART- og RS232-protokoller) og SmartPlug-kontrollgrensesnittet.

 • Serial Xpress™-kontrollgrensesnitt

  Serial Xpress™-kontrollgrensesnittet er kompatibelt med alle større underholdningstjenester. Protokollene gjør det mulig å koble TVen til eksterne dekodere, set-top-bokser og PC-baserte løsninger. Støtter UART- og RS232-protokollene.

 • Ekstra integrert strømforsyning

  Med den ekstra integrerte strømforsyningen trenger du ikke en separat strømforsyning til et interaktivt system. Ved frittstående bruk kan den ekstra strømforsyningen slås av for å spare strøm.

 • Volumbegrensning

  Denne funksjonen forhåndsdefinerer volumområdet TV-apparatet kan brukes med, noe som forhindrer overdrevent mange volumjusteringer, og du unngår å forstyrre gjestene i naborommet.

 • Velkomstmelding på skjermen

  En velkomstmelding vises hver gang TVen slås på.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i