Multimediehøyttalere 2.1

  Multimediehøyttalere 2.1

  Kraftig, fyldig lyd

  Effekten på 40 W som er støttet av patentert SPD™-bassportteknologi, gir dype, avrundede toner med mindre forvrengning. Designen med toveis diskant / bass-høyttalerløsning gir både høye og lave frekvenser og mellomtonefrekvenser, slik at lyden blir mest mulig balansert.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kraftig, fyldig lyd

Uovertruffen lydopplevelse

 • Nyskapende SPD™-bassportteknologi for dype, avrundede toner

  Nyskapende SPD™-bassportteknologi for dype, avrundede toner

  Philips' Sound Purification Duct-bassportteknologi (SPD) gir de dype, rene tonene i den opprinnelige basslyden. Den spesielle akustiske dempingen som Philips har utformet, bruker et SPD-skummateriale for å behandle den indre overflaten til basspipen, og reduserer støyturbulensen og stabiliserer tuningfrekvensen. Philips' tekniske tester og forbrukertester bekrefter at denne bufferen gir mindre farget bass med renere kvalitet.

 • Toveis diskant + bass-høyttalerdesign

  Toveis diskant + bass-høyttalerdesign

  En høyttaler med dobbelt frekvensområde og to drivere produserer høye frekvenser fra diskanthøyttaleren og lave frekvenser og mellomtonefrekvenser fra basshøyttaleren. Dette maksimerer effekten med en mer balansert lyd enn den fra den mer vanlige énveis-løsningen, hvor én driver må produsere alle frekvensene. Så du kan få bedre lyd med klar vokal og høye toner sammen med solid bass. Du kan få alt til en svært konkurransedyktig pris med denne nyeste serien av høyttalere fra Philips.

 • Båndpass-subwooferdesignen for presis gjenskapelse av bassen

  Båndpass-subwooferdesignen for presis gjenskapelse av bassen

  Med boks-i-en-boks-utformingen har denne båndpass-subwooferen to volumkammere for å skape større luftkapasitet og levere en generelt bedre basslyd med bedre balanse og mindre forvrenging. Lydenergien fra hoveddriveren er mer effektivt konsentrert i det ønskede, gjengitte frekvensområdet, noe som produserer et generelt mer fokusert og mer presist gjengitt lydbilde.

 • Det kjegleformede bassrøret legger vekt på de lave tonene for ren, sterk bass

  Det kjegleformede bassrøret legger vekt på de lave tonene for ren, sterk bass

  Utformingen av bassrøret er et av nøkkelelementene i dette høyttalerkabinettet. Størrelsen, lengden, formen og det utvidede områdets størrelse har den beste virkningen ved å åpne buen for avspilling av de lavfrekvente lydene. Philips' kjegleformede utforming er relativt stor med en større port, noe som åpner en stor mottaksbuffer, slik at lydbølgeoverføringen får mer flyt. Høyttaleren mottar mindre luftlyd med mindre støy og forvrenging enn det du kan finne i andre høyttalere. Philips forstår lyden du vil ha, og denne utformingen reduserer forvrenging drastisk, gir en dypere, fyldigere bass og gjør de høyfrekvente lydene klarere.

 • Diskanthøyttaler i Mylar-materiale gir høydefinisjonslyd

  Diskanthøyttaler i Mylar-materiale gir høydefinisjonslyd

  Det unike Mylar-materialet som brukes i diskanthøyttalerne, gir fantastisk tydelig lyd. Hele det høyfrekvente registeret blir gjengitt perfekt, slik at musikk blir levende, og filmer høres ut slik de skal. Diskanthøyttaleren er en svært viktig del av toveis-konstruksjonen og forbedrer de høye frekvensene, noe som resulterer i renere, mer romslig og mer presis lyd i tospann med basshøyttaleren. Forbedret klarhet betyr at du kan gjenkjenne alle de ulike elementene i musikken. Lytt til hvert enkelt instrument, hør vokalen mer tydelig og gled deg over musikk i forfriskende detaljer.

 • Tre integrerte strømforsterkerkretser for å gi balansert lyd

  Tre integrerte strømforsterkerkretser for å gi balansert lyd

  For å holde prisen på de fleste 2.1-kanals multimediehøyttalere nede blir effektforsterkerkretsen ofte oversett, og en utforming med en enkel effektforsterker blir det man fokuserer på. Men i denne svært avanserte kretsutformingen bruker Philips tre integrerte forsterkerbrikker for å drive de to satellitthøyttalerne, og subwooferen. SPA4320 har en stor innebygget kjøleribbe, slik at varmen som genereres av effektforsterkerkretsen, blir sluppet ut av dette kjøleelementet. Forsterkerbrikkene på UTC2030 gir et godt grunnlag for kvalitetslyd og all effekten som trengs for å drive subwooferen og satellitthøyttalerne.

 • Den godt dempede driveren reduserer vibrasjoner og forvrenging av lyd

  Den godt dempede driveren reduserer vibrasjoner og forvrenging av lyd

  En enkel høyttalerdriver utsettes vanligvis for en spesifikk frekvensdelingsvibrasjon nær kanten av membranen, noe som ofte resulterer i litt forvrenging av lyden. Måten å bekjempe dette problemet på, er å bruke Mylar rundt drivermembranen. Mylar er en uniform monomer og et mye lettere materiale enn det som vanligvis brukes. Dette omgir membranen i en helt symmetrisk ring, og den resulterende dempereffekten undertrykker de asynkrone vibrasjonene, noe som gir en mer balansert og naturlig lyd.

 • Kurvelineært kabinett for godt avrundet lyd

  Den kurvelineære utformingen til kabinettet ser ikke bare pen ut, men er også formet for å gi balansert lyd som strømmer ut mer naturlig og i sin opprinnelige form. Du får mindre forvrenging og farging av lyden, og du kan være sikker på at favorittmusikken alltid låter slik den skal. Philips kan lyd, og vi sørger for at lyd ikke bare høres bra ut, men ser bra ut også.

 • Attraktiv høyglanset overflate

  Høyglanset "pianosvart" overflate tar seg særdeles godt ut i både klassiske og moderne hjem.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i