Trådløst Hi-Fi mikrosystem

  Trådløst Hi-Fi mikrosystem

  Sett musikken fri

  Feire musikken, på din egen måte – med klar og kraftig lyd. Med alt-i-ett-systemet MCi500H på 160 GB kan du nyte HDD-avspilling, overføre musikk fra PCen, plug-and-play fra USB-enheter eller nyte tallrike musikkvalg på Internett-radio. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Streamium Trådløst Hi-Fi mikrosystem

160 GB / 2000 CDer, Gratis Internett-radio, 2 x 50 W MCI500H/12 Finn lignende produkter

Sett musikken fri

Nyt all musikken din på ett system – trådløst

 • Alfanumerisk søk med fjernkontroll

  Alfanumerisk søk med fjernkontroll

  Med den alfanumeriske søkefunksjonen på nummertastaturet på fjernkontrollen kan du umiddelbart finne favorittartisten, -sporet eller -albumet. Trykk på Search (Søk) på fjernkontrollen, og skriv deretter inn de første bokstavene eller tallene i navnet på sporet, artisten eller albumet. Det tar deg til oppføringen som stemmer best med det du har skrevet. Du trenger ikke lenger kaste bort tid på å bla gjennom hele samlingen eller spillelisten linje for linje.

 • Utvid systemet ved å legge til opptil 5 Wi-Fi-stasjoner

  Utvid systemet ved å legge til opptil 5 Wi-Fi-stasjoner

  Fyll et hvert eller alle rom i huset med all musikken. Ingen ledninger, kabler eller problemer, og definitivt ingen krangling med familiemedlemmer over musikkvalgene. Du kan lagre og spille av musikk fra det trådløse Streamium-musikksenteret, men du kan også streame ett spor – eller forskjellige spor – til opptil fem Streamium-stasjoner rundt om i huset. Det er enkelt med de innebygde, nyskapende funksjonene som Mitt rom, Min musikk og Musikkringkasting. Sett musikken fri, og nyt den hvor som helst i huset.

 • 2 x 50 W RMS Hi-Fi-lyd med digital forsterker i klasse D

  2 x 50 W RMS Hi-Fi-lyd med digital forsterker i klasse D

  Fyll et rom med favorittmusikken din med 2 x 50 W RMS-musikkutgangseffekt og klasse D digital forsterker. Forsterkeren tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og deretter forsterkes det. Signalet går deretter gjennom et demoduleringsfilter for å gi det endelige resultatet. Det forsterkede digitale resultatet gir deg alle fordelene ved digital lyd, inkludert forbedret lydkvalitet. Forsterkeren har også mer enn 90 % effektivitet sammenlignet med en tradisjonell AB-forsterker. Denne høye effektiviteten oversettes til en kraftig forsterker som tar liten plass.

 • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  GoGears enkle og intuitive brukergrensesnitt drives av en avansert navigeringsteknologi. Den hjelper deg ikke bare med å sørge for rask og jevn navigering, men gir deg også en morsom multimedieopplevelse som det ikke tar lang tid å mestre. Smarte funksjoner som Album Art – som viser albumcover innebygd i musikkfilene – gir deg muligheten til en rikere opplevelse, akkurat som før, når du så på coveret til en CD eller en LP mens du nøt musikken.

 • 160 GB harddisk for å lagre opptil 2000 CDer

  160 GB harddisk for å lagre opptil 2000 CDer

  Den 160 GB store harddisken gir deg en stor lagringskapasitet slik at du får plass til alle de digitale musikkfilene dine. Den får enkelt plass til 2000 CDer. Plassbesparende, smart håndtering av musikksamlingen din og enkel tilgang, alt på ett sted.

 • Tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Streamium kommer med tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner. Nå kan du holde deg oppdatert på alle typer musikk over hele verden. Koble Streamium til Internett, og lytt til favorittprogrammene på lydsystemet ditt uten å slå på datamaskinen.

 • Bla gjennom samlingen etter album, artist, sjanger og spor

  Last opp musikksamlingen på den innebygde harddisken på det trådløse Streamium mikro-Hi-Fi-anlegget eller på PCen for å ha glede av alle sangene, når som helst. Systemet har tilgang til musikkinnholdet gjennom Windows Media Player (WMP) via den innebygde UPnP-serveren. Du kan deretter bruke systemet til å bla gjennom alt musikkinnholdet etter album, artist, sjanger eller spor, så enkelt som bare det.

 • Hi-Fi dome diskanthøyttalere og woofere på 13,3 cm (5,25")

  Det trådløse Streamium mikro-Hi-Fi-anlegget bruker HiFi-transdusere med topp kvalitet. Dome diskanthøyttalerenheten er laget av ren silke og kan avsløre alle detaljer og nyanser i musikken uten at den høres hard eller insisterende ut. Mellomtone-wooferen på 5,25" er like imponerende og består av en optimal papirkjegle som har den fordelen at den er både lett og stiv, samtidig som den gir enestående transientytelse og bevarer et svært flatt frekvensområde på opptil 4 kHz. Denne kombinasjonen gir lyd som hører ekstremt naturlig og klar ut, samtidig som den gir kraftig og dynamisk bass.

 • Dra og slipp musikk fra PCen

  Ved å bruke programvaren Philips WADM Wireless Audio Device Management (inkludert) kan du raskt og enkelt kopiere musikksamlingen som er lagret på PCen til harddisken på Streamium-senteret, ved hjelp av dra-og-slipp-teknologi. Nå kan du høre på musikksamlingen din uten å sette på PCen.

 • Spill av og ripp CDer med Gracenotes automatiske sanginformasjon

  Når du setter en CD inn i det trådløse Streamium-musikksenteret, søker den innebygde Internett-databasen Gracenote? automatisk etter album, artist og låtinformasjon. Gracenote? er bransjestandarden innen musikkgjenkjenningsteknologi og levering av relatert innhold, så det er ikke nødvendig å legge inn låtinformasjonen manuelt. Gracenote? gjør det enkelt å organisere musikk etter artist, album, sjanger og sangtittel. Mens CDen spilles av vil Streamium konvertere musikken til MP3-format og lagre den på den innebygde harddisken.

 • Sett inn og spill av direkte fra USB-minnepinne

  Når du velger modusen USB Direct på Streamium, får du øyeblikkelig tilgang til musikken fra den bærbare USB-musikkspilleren din, og dermed kan du spille den av gjennom Streamium-senteret eller stasjonen. Med USB Direct kan du spille av musikk i formatene MP3, AAC og WMA fra en USB-enhet, slik at du kan høre på den bærbare musikken din hjemme med flott lydkvalitet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i