DVD-mikrokinosystem

  DVD-mikrokinosystem

  Alle rom kan gjøres om til kinosal

  Du vet hva som er det nyeste og stiligste på markedet, og nå kan du skaffe deg et 2-i-1-mikroanlegg med avspilling av DVD, WMA-CD og MP3-CD! Len deg tilbake mens du ser på favorittfilmene dine og lytter til favorittmusikken din. Hjemmeunderholdning kommer aldri til å bli det samme!

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Alle rom kan gjøres om til kinosal

 • Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital, verdens ledende standarder for digital flerkanalslyd, etterligner ørets naturlige måte å behandle lyd på, og du får dermed en enestående, romlig og realistisk surround-lyd.

 • Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan fordobler den vertikale oppløsningen i bildet og gir et merkbart skarpere bilde. I stedet for å vise bildet med oddetallslinjene på skjermen først og deretter bildet med partallslinjene, vises begge samtidig. Et fullstendig bilde skapes umiddelbart med maksimal oppløsning. Ved slike hastigheter oppfatter øyet et skarpere bilde uten linjestruktur.

 • Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll gir deg et utvalg forhåndsinnstilte kontroller for Jazz, Rock, Pop og Classic, som du kan bruke til å optimere frekvensområdene for ulike musikkstiler. Hver modus bruker grafisk utjevningsteknologi til å justere lydbalansen automatisk og forbedre de viktigste lydfrekvensene i den valgte musikkstilen. Digital lydkontroll gjør det enkelt å få mer ut av musikken ved at lydbalansen finjusteres etter den typen musikk du spiller.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull bass

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull bass

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å vektlegge bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme musikken også når du senker volumet.

 • Spiller DVD, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) og bilde-CD

  Spiller DVD, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) og bilde-CD
 • Aux-inngang for å forbedre TV-lyden

  Aux-inngang for å forbedre TV-lyden
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i