PerfectCare Expert

Strykejern med dampgenerator

  PerfectCare Expert

  Strykejern med dampgenerator

  Svært rask stryking

  Stryk alle plagg som kan strykes, enten de er laget av silke, lin, bomull, kasjmir ... i hvilken som helst rekkefølge, uten å måtte foreta justeringer. Philips PerfectCare-strykejernet gir raske resultater uten at det er fare for å brenne plaggene eller påføre dem en glanset overflate. Det blir virkelig enkelt å stryke. Se alle fordeler

 • Svært rask stryking

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PerfectCare Expert Strykejern med dampgenerator

Trykk på opptil 6, 5 bar, Dampstøt på 260 g, Bærelås, Avtakbar vannbeholder på 1, 5 liter GC9245/02 Finn lignende produkter

Svært rask stryking

uten temperaturjusteringer

 • Klar for bruk på to minutter med ubegrenset påfylling

  Klar for bruk på to minutter med ubegrenset påfylling

  Dampen er klar for bruk på to minutter og kan etterfylles når som helst under strykingen.

 • Avtakbar vannbeholder på 1,5 liter, inntil to timer med stryking

  Avtakbar vannbeholder på 1,5 liter, inntil to timer med stryking

  Vannbeholderen kan fjernes, slik at den enkelt kan fylles opp under springen. Den store påfyllingsåpningen sørger for at det går raskt å fylle på med vann. Takket være vannbeholderen på 1,5 liter kan du stryke i opptil to timer uten at du må fylle på mer vann.

 • Effektiv og enkel avkalking av apparatet for langvarig bruk

  Effektiv og enkel avkalking av apparatet for langvarig bruk

  Svært langvarig dampytelse: Philips' eksklusive funksjon for enkel kalkfjerning sørger for at du blir kvitt kalkbelegg og får et strykejern med forlenget levetid. Strykejernet med dampgenerator varsler deg med lys og lyd når det er på tide å rengjøre apparatet. Når apparatet er helt kaldt, åpner du ganske enkelt bryteren for enkel kalkfjerning og heller det møkkete vannet og kalkbelegget over i en kopp.

 • Den nye SteamGlide-strykesålen er Philips' beste strykesåle

  Den nye SteamGlide-strykesålen er Philips' beste strykesåle

  Den nye SteamGlide-strykesålen er Philips' beste strykesåle. Den er meget ripesikker, glir utmerket og er enkel å rengjøre.

 • Stryk både olabukser og silkeplagg uten å stille temperaturen

  Stryk både olabukser og silkeplagg uten å stille temperaturen

  Nå kan du stryke både olabukser og silkeplagg uten å stille temperaturen. Vi garanterer at du ikke får brennmerker på strykbart tøy. Revolusjonerende teknologi med 1) Advanced Smart Control-prosessor, som kontrollerer temperaturen på strykesålen. Du trenger ikke å justere temperaturen 2) Kraftig, virvlende dampkammer gir jevn, kraftig damp, slik at strykingen blir enklere og mer effektiv.

 • Trygt å plassere den varme strykesålen på strykebrettet

  Trygt å plassere den varme strykesålen på strykebrettet

  Den nyskapende OptimalTEMP-teknologien fra Philips garanterer at du ikke får brennmerker på strykbart tøy. Når du stryker, trenger du ikke å sette strykejernet tilbake på basestasjonen, men du kan sette den varme strykesålen direkte på plaggene eller bomullstrekket til strykebrettet uten ekstra tilbehør. Det vil ikke skade de strykbare plaggene eller brettet. Dette gjør strykingen enklere med mindre belastning for håndleddene.

 • Lås strykejernet til basestasjonen

  Lås strykejernet til basestasjonen

  Dampgeneratoren leveres med en sikkerhetsbærelås. Du kan låse strykejernet på sokkelen og gjøre det sikrere, noe som reduserer risikoen for at noen berører den varme strykesålen. Du kan også enkelt bære dampgeneratoren.

 • Dampstøt på opptil 260 g

  Dampstøt på opptil 260 g

  Dampstøt kan brukes til vertikal damping og på vanskelige skrukker.

 • Testet og godkjent av uavhengige tekstileksperter

  Testet og godkjent av uavhengige tekstileksperter

  Dette strykejernet er testet og godkjent for utmerket strykeytelse av uavhengige institutter som er eksperter på tekstiler, som DWI, IWTO og Woolmark. Woolmark Apparel Care-programmet gjør det enklere for forbrukerne å identifisere vaskeprodukter av høy kvalitet som er godkjente av Woolmark for bruk på ullprodukter. Philips har med sin OptimalTEMP-teknologi så langt vært det eneste merket til å oppnå Gold-standarden fra Woolmark. Du kan være sikker på at alle produkter som er godkjent av Woolmark, kan brukes på alle ullplagg.

 • Trykk på opptil 6 bar

  Mer damp gjør strykingen mer effektiv. Kraftig damp genereres jevnt og trenger dypt inn i stoffet slik at strykingen blir mer effektiv og bedre. Dampen kan reguleres etter eget behov.

Se alle spesifikasjoner
* Veiledende utsalgspris

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i