USB-batteripakke

  USB-batteripakke

  Kan lades opp flere ganger på farten

  Få strøm når du trenger det – batteriet gir deg ekstra strøm for mer enn én fullstendig opplading. Med to USB-porter kan du lade to enheter samtidig. Svært rask lading med 2,1 A. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kan lades opp flere ganger på farten

med en bærbar strømforsyning

 • Skjult indikatorlampe for strøm som bekrefter statusen umiddelbart

  Den skjulte LED-lampen, som er diskré og bruker lite strøm, vises med et knappetrykk, slik at du umiddelbart får vite strømstatusen til batteripakken.

 • Fungerer overalt – glimrende når du ikke er i nærheten av en strømkilde

  Til og med når du ikke er i nærheten av en vegg- eller billader, kan du lade opp enhetens batteri med den praktiske batteripakken. Den intelligente batteripakken gir strøm først, slik at du kan fjerne pakken etter bruk og fremdeles ha et fullt batteri på enheten.

 • Mikro-USB-kabel medfølger for tilkobling og lading

  Den medfølgende mikro-USB-til-USB 2.0-kabelen kan brukes med mobiltelefoner, digitalkameraer og andre bærbare enheter med mikro-USB-kontakt. Ta den med deg, ha den på skrivebordet eller erstatt den du har mistet, slik at du alltid kan koble til og lade når du trenger det.

 • Lade opp enhetene dine flere ganger på farten

  Denne bærbare strømkilden gir deg ekstra strøm for mer enn to oppladinger på farten. Ta den med deg når du reiser for å ha ekstra strøm når du trenger det.

 • Fungerer med USB-baserte enheter

  Universalenheten har en USB-kontakt for bruk med den USB-baserte enheten din via enhetens USB-kabel som du allerede har, eller som du kan kjøpe separat.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i