Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Bli en del av handlingen

  Opplev en verden av innhold med 3D Smart LED-TVen 46PFL5537 fra Philips. Gled deg over LED-bilder i kraftfull Full HD og endeløse muligheter med Smart TV Plus, og ta steget inn i 3D-verdenen. Se alle fordeler

 • Bli en del av handlingen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

5500 series Smart LED-TV

117 cm (46"), 3D, DVB-T2/C 46PFL5537T/12 Finn lignende produkter

Bli en del av handlingen

Gled deg over 3D og Smart TV

 • Integrert Wi-Fi slik at du kan bruke Smart TV trådløst

  Med integrert Wi-Fi i Philips-TVen får du tilgang til en hel verden med innhold med Smart TV trådløst hjemme.

 • En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  Lei filmer direkte på TVen fra videobutikker på Internett, se på reprise-TV fra favorittkanalene og gled deg over et stort utvalg av apper online med Net TV. Du kan også surfe på Internett.

 • Kontroller TVen med smarttelefonen, nettbrettet eller tastaturet

  Kontroller TVen med smarttelefonen, nettbrettet eller tastaturet

  Kontroller TVen på en enkel og praktisk måte. Du trenger bare å koble til et trådløst tastatur eller bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å betjene Smart-TVen.

 • Med SimplyShare kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Med SimplyShare kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Del bilder, musikk og filmer via SimplyShare fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, og nyt dem på storskjermen.

 • Finn, planlegg, ta opp* og stopp TV midlertidig

  Finn, planlegg, ta opp* og stopp TV midlertidig

  Ta opp direkte digital-TV på en USB-enhet som er koblet til TVen fra Philips, eller stopp innhold midlertidig når du vil ha en pause, og fortsett å se når du vil. Bruk den elektroniske programguiden til å finne favorittprogrammene dine, og planlegg ønskede opptak på en enkel måte. Nå kan du planlegge TV-tittingen rundt hverdagen din.

 • 3D Clarity 400 for en spennende Full HD 3D-opplevelse

  3D Clarity 400 for en spennende Full HD 3D-opplevelse

  Nyt herlig Full HD 3D på Philips-TVen. Ved hjelp av aktiv 3D-teknologi gir 3D Clarity 400 en uovertruffen 3D-opplevelse med høy oppløsning. Du kan til og med konvertere alt slags 2D-innhold til levende og perfekt 3D.

 • Nyt alt slags 2D-innhold i perfekt 3D bare ved å trykke på en knapp

  Nyt alt slags 2D-innhold i perfekt 3D bare ved å trykke på en knapp

  Se hele filmsamlingen din i levende og perfekt 3D – også gamle klassikere i svart-hvitt. Philips tilbyr konvertering med høy kvalitet i sanntid av alt slags 2D-innhold bare ved å trykke på en knapp. Det sørges for at teksting vises med en konstant dybde, og at feil, som at bakgrunnen vises i forgrunnen, unngås.

 • Unik spillmodus for fullskjermspilling for to spillere for 2D-spill

  Unik spillmodus for fullskjermspilling for to spillere for 2D-spill

  Med 3D-briller fra Philips kan to spillere få den ultimate spillopplevelsen på full skjerm på TVen. I 2D-spill for to spillere får vanligvis hver av spillerne bare halve skjermen å boltre seg på. Med 3D-teknologi kan hver spiller nyte spillet i 2D i fullskjermmodus samtidig, og alt du trenger å gjøre for å velge dette, er å klikke på en knapp på brillene.

 • Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Denne Full HD LED-TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) gir ekstremt skarpe bevegelser for klare og levende bilder i raske actionfilmer. Philips' nye PMR-standard viser den kombinerte visuelle effekten av den raskeste paneloppdateringen, HD Natural Motion og en unik behandlingsformel, slik at du får enestående skarpe bevegelser.

 • Full HD-TV med Pixel Plus HD for bedre detaljer og klarhet

  Pixel Plus HD gir den unike kombinasjonen av beste mulige skarphet, naturlige detaljer, levende farger og jevne, naturlige bevegelser. Bildeforvrenginger og støy i alle kilder fra multimedier til TV i standard definition og også i svært komprimert HD registreres og reduseres, noe som sikrer at bildet er klart og knivskarpt.

Se alle spesifikasjoner
 • Net TV: Gå til www.philips.com/smarttv for å finne tjenestene som tilbys i landet ditt.
 • USB-opptak kun for digitale kanaler som dekkes av den TV IP-baserte elektroniske programguiden (restriksjoner for land og kanal kan gjelde). Opptakene kan være begrenset av kopibeskyttelse av kringkasting (CI+). En Internett-tilkobling kreves.
 • DivX Certified® til å spille av DivX®-video på opptil HD 1080p, inkludert det beste innholdet.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i