AVENT

  Philips AVENT

  Digital PhotoFrame

  Gjenopplev det første smilet

  Denne PhotoFrame er den perfekte kombinasjonen av kvalitet og moro. Fargerikt rammetilbehør følger med, slik at du kan gjøre den personlig – rosa for jente og blått for gutt. Gled deg over de mest dyrebare øyeblikkene fra babyens første år på et øyeblikk. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

AVENT Digital PhotoFrame

17, 8 cm (7"), Multimedia, 4:3 – rammeformat SPF2207/10 Finn lignende produkter

Gjenopplev det første smilet

Philips Avent PhotoFrame

 • 4:3 er det perfekte størrelsesforholdet for optimal visning uten forvrengning

  Philips' digitale fotoramme sørger for at bildene dine vises i størrelsesforholdet 4:3, og gir dermed den best mulige visningsopplevelsen.

 • Automatisk lysbildefremvisning fra USB eller minnekort

  Automatisk lysbildefremvisning starter fra alle USB-stasjoner eller minnekort, slik at du ikke trenger å bruke tid på å kopiere bildene til PhotoFrame.

 • Tilpass rammen med rosa eller blå rammer med hurtigfeste.

  Det følger med to vakre og morsomme rammetilbehør. Rosa for jenter og blå for gutter – garantert søte drømmer. Festes raskt.

 • Miljøvennlig Photoframe

  Philips' PhotoFrame er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning.

 • imagen Pro for skarpe, levende og naturlige hudfarger

  Den unike Philips imagen-forbedringsteknologien analyserer automatisk bildene til riktig farge og justerer for optimal kontrast. imagen Pro er en mer avansert bildeforbedring som omfatter de tre essensielle elementene fra imagen for å ha høyere fargenøyaktighet, fargedybde og smart kontrast. I tillegg gir imagen Pro forbedret hudfarge, skarpere bilder og flimmerfri bildevisning, noe som er svært viktig for stillbilder.

 • Gi ny glød til gamle minner med RadiantColor

  RadiantColor er en eksklusiv Philips-teknologi som brukes for å vise små bilder i det optimale forholdet 4:3 ved å forlenge fargen på kantene på et bilde som er mindre enn full skjerm. Dette eliminerer svarte striper og forvrenging av sideforhold.

 • Display av/på automatisk på forhåndsinnstilte tidspunkter for å spare strøm

  PhotoFrame slår seg av og på til de tidspunktene du velger ved hjelp av en timer. Dette reduserer energiforbruket og gjør bruken mer miljøvennlig. Du sparer opptil en tredel av PhotoFrames energikostnader.

 • Støtter bilder, videoer og musikk

  Støtter bilder, videoer og musikk for å gi deg muligheten til å dele minner på forskjellige måter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i