Trådløs avtakbar høyttalerbase

  Trådløs avtakbar høyttalerbase

  Slagkraftige lydløsninger

  Den trådløse høyttalerbasen i mørk krom passer perfekt til den avtakbare høyttaleren i 8600-serien i slank utforming. Til tross for liten samlet størrelse, skaper de to lydsystemene til sammen en fyldigere lyd uansett hvor du plasserer dem i rommet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådløs avtakbar høyttalerbase

for Philips-TVer PTA860/00 Finn lignende produkter

Slagkraftige lydløsninger

Livaktig lyd

 • Stativet i mørk krombelagt aluminium har et tidløst preg

  Dette er simpelthen en TV med tilstedeværelse. Designerne våre forstår at ekte metall er et kvalitetsstempel, og har brukt mørk krom på stativet slik at det står i stil med de solide metalldetaljene på TV-en.

 • Utvid lydsystemet til 20 høyttalere på 70 watt

  Omgi deg med vakker lyd ved å utvide 8600-høyttalersystemet med et par høyttalerbaser. Dette kombinerer kraften av to høyttalere på baksiden av TV-en, 16 mikrodrivere i høyre og venstre avtakbare høyttalere og to mellomtonehøyttalere i høyttalerstativet. Til sammen leverer de et bredt, fyldig lydspekter med ren og jevn lydkvalitet.

 • Frihet til å plassere høyttaleren hvor som helst i rommet

  Det er bare å plassere høyttalerne hvor du vil. Stativene gir muligheten for trådløs streaming av lyd med høy kvalitet fra TV-en din, noe som gir deg frihet til å skape en fengende lydopplevelse hvor som helst i hjemmet ditt.

 • Moderne design passer til dagens interiør

  Design med en moderne stil for å passe til innredningen. Fordi TV-en skal se like bra ut når den er slått av, som når den er slått på.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i