USB-flashstasjon

  Linux

  USB-flashstasjon

  Liten og lett og kan brukes hvor som helst

  Denne vakre enheten i aluminium har både USB- og microUSB-kontakter, slik at den kan brukes sammen med datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett. Det lille og lette aluminiumshuset gjør at du kan ta den med deg overalt, og USB OTG-funksjonen gjør at du kan bruke den nesten hvor som helst. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Liten og lett og kan brukes hvor som helst

USB OTG med USB- og microUSB-kontakter

 • Moderne USB-minnepinne med fargerik design

  Velg en moderne farge: kanarigul, gelerosa, ultrafiolett, absintgrønn, elektrisk blå eller soloppgangsoransje for å sprite opp den daglige oppgaven med lagring og deling av data, og få frem mer moro.

 • Beskyttende integrert hette for anvendelighet

  Mist aldri hetten igjen! Den beskyttende hetten er integrert i produktutformingen slik at den alltid er festet til USB-minnepinnen. Du trenger bare å vri hetten bakover, koble til minnepinnen og spille for å bruke enheten.

 • Enkel åpning og brukervennlig emballasje

  Merking og perforeringer på emballasjen viser hvordan du best åpner emballasjen og får rask tilgang til USB-minnepinnen uten problemer.

 • Rask dataoverføring med høyhastighets-USB 2.0

  Høy dataoverføringshastighet kutter betydelig ned på irriterende ventetid når du kopierer store multimediefiler til eller fra harddisken på datamaskinen.

 • Aktivitetsindikatoren lyser når filer kopieres

  Et behagelig lys viser at stasjonen er riktig koblet til og fungerer, og pulserer raskere ved kopiering av filer til eller fra minnet.

 • 64 GB lagringskapasitet for store datafiler

  64 GB gir deg kapasiteten du trenger for å bytte, dele og lagre enda større og flere filer via USB-porten på PCen eller den bærbare maskinen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i