CD-lydmaskin

  Koble til effektfulle spill, og forbedre opplevelsen

  Den unike designen for vertikal eller horisontal plassering gjør at du kan plassere den slik at den passer hvor som helst. Den er stiligere enn noe annet du har sett, og Philips’ spillport og Max-lyd kommer til å sørge for en stor spill- og musikkopplevelse

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Koble til effektfulle spill, og forbedre opplevelsen

Med MAX-lyd

 • MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lydteknologi gir en umiddelbar forsterking av bassen, maksimerer volumytelsen og gir en imponerende lydopplevelse med bare ett trykk. De avanserte elektroniske kretsene kalibrerer de eksisterende lyd- og voluminnstillingene, og forsterker umiddelbart bass og volum til maksimalt nivå uten forvrengning. Både lydspekteret og volumet blir merkbart forsterket med en potent lydforsterking som gjør at musikken kommer til sin rett.

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Spillporten gir en svært realistisk spillopplevelse

  Spillporten er en enkel tilkoblingsløsning som kobler spillkonsollen direkte til lydanlegget for bedre kvalitet på lyden i spillene dine. Du kan velge mellom tre spennende lydinnstillinger i spillportmodus: Med hurtigmodus sparkes adrenalinet i gang i raske bil- og flyspill, slagmodus gir mer kraft i slaget i kampspill mann mot mann, og i blastmodus vil du få full bakoversveis av eksplosjoner i krigsspill og lignende. Med spillblandingsmodusen MIX-IT, som er tilgjengelig på Mini Hi-Fi-systemer, kan du blande lyden fra spill med en favorittlåt fra en CD, radiostasjon eller ekstern spiller.

 • Vertikal plassering for estetiske, plassbesparende spillere

  Vertikal plassering sparer plass og gjør anlegget mer estetisk ved at du kan velge om du vil plassere CD-Soundmachine enten på den vanlige, horisontale måten eller plassbesparende og pent vertikalt. Ny teknologi og design sikrer at systemet virker like godt med vertikal som horisontal plassering. I tillegg holder et spesielt utformet stativ for CD-lydmaskinen systemet fast på plass, slik at du får like god lyd når det er plassert vertikalt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i