1

PJH10

Bærbar LED-projektor som kan dimmes

    -{discount-percentage}%

    PJH10

    Bærbar LED-projektor som kan dimmes

    Dagslys inne i verkstedet

    Philips PJH10-projektoren, som er utstyrt med LED av høy kvalitet, gir en intens lysstråle på 1000 lumen. Med smart dimming kan du justere lyset ned til 100 lumen. Lampen er motstandsdyktig mot støt og vann og er dermed bygd for å vare. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dagslys inne i verkstedet

Philips PJH10-projektoren, som er utstyrt med LED av høy kvalitet, gir en intens lysstråle på 1000 lumen. Med smart dimming kan du justere lyset ned til 100 lumen. Lampen er motstandsdyktig mot støt og vann og er dermed bygd for å vare. Se alle fordeler

PJH10 Bærbar LED-projektor som kan dimmes

1000 lumen / 10 W, Støt- og vannbestandig, Batterilevetid: 3 t (12 t dempet), Indikator for batterilevetid LPL64X1 Finn lignende produkter

Dagslys inne i verkstedet

Bærbar, oppladbar projektorlampe

Kraftig hvitt lys (1000 lumen / 10 W) lyser opp store arealer

Enten du trenger lys på arbeidsplassen, en midlertidig vegglampe eller kraftigere lys når du holder på ute, er Philips PJH10-projektoren perfekt for å lyse opp store mørke områder. Den har en lysstyrke på 1000 lumen (10 W) og gir fra seg en klar, jevn og bred lysstråle. Dette er vesentlig mer enn lignende modeller på markedet, slik at du kan se mer. Hvis du trenger mindre lys og lengre batterilevetid, kan du enkelt dimme lampen til 100 lumen. Det naturlige lyset på 6000 K er også mer behagelig for øynene, slik at de ikke blir overanstrengt når du jobber.

Smart dimming for å justere lys mellom 1000 og 100 lumen

Forskjellige jobber krever ulike mengder lys. Juster enkelt lysmengden mellom 1000 og 100 lumen på Philips PJH10 med den smarte dimmefunksjonen. Så hvis omgivelseslyset endrer seg, eller hvis det er for mye gjenskinn eller du bare vil forlenge batterilevetiden, kan du raskt og enkelt justere lysstyrken slik at den passer til jobbens behov. Hvorfor er det smart? Fordi den husker den siste innstillingen. Så hvis du fortsetter med en lignende jobb, kan du starte med akkurat riktig lysmengde.

Føl deg trygg med en lyskilde som nesten er uknuselig

Philips PJH10 er en gummibelagt verkstedslampe med et behagelig og sikkert grep. Men vi vet at du fort kan miste verktøyet ditt. Med en IK09-klassifisering for støtbestandighet (som er fem ganger bedre enn IK07-klassifiseringen til sammenlignbare produkter), kan du trygt bruke verkstedslampen. Lampen har gjennomgått tester for støtbestandighet og er blitt sluppet ned fra en høyde på 1,5 m (omtrent fra skulderhøyde) på alle seks kanter, totalt 25 ganger. Den robuste PJH10 overlever enkelt et slikt fall uten å gå i stykker, noe de fleste vanlige lamper ikke gjør.

Vannbestandig mot sprut og nedsenkning i vann

Lampen er utformet for å tåle tøffe forhold, så du kan bruke Philips PJH10-projektorlampen til forskjellige aktiviteter både innendørs og utendørs. Med en IP68-klassifisering for vannbestandighet fortsetter enheten å jobbe, selv om den utsettes for sprut eller senkes ned i vann over en lengre periode. De fleste sammenlignbare verkstedslamper har kun en IP54-klassifisering. Denne beskytter kun mot svake vannstråler som regn.

Med det roterende håndtaket kan du plassere lampen for håndfri bruk

Noen ganger trenger du begge hendene for å få jobben gjort. Det 180° roterende håndtaket på baksiden av Philips PJH10 gjør at du kan plassere projektoren etter behov. Du kan bruke håndtaket som en krok til å henge opp lampen, eller bruke den som et stativ så den kan stå av seg selv. Med slik fleksibilitet kan du rette lyset akkurat dit du trenger det.

Magnetisk monteringsstativ for god belysning og frie hender

Philips PJH10-projektoren leveres med to magneter integrert i det roterende håndtaket. Du kan enkelt montere projektoren på andre underlag. Dette er perfekt hvis du vil bruke den i en garasje eller på et annet arbeidssted. Den har også et M8-hull i håndtaket slik at du kan feste den på et stativ.

Mindre og lettere enn lignende produkter

PJH10 veier bare 399 g og er 145 x 100 mm, noe som gjør den lettere og mer kompakt enn lignende lysprodukter på markedet. Det betyr at den ikke bare er enklere å bruke mens du arbeider. Den tar også opp mindre plass når du ikke gjør det.

Oppladbart batteri varer i opptil 12 timer per lading

Når batteriet er fulladet, gir Philips PJH10 deg et klart, hvitt lys (1000 lumen / 10 W) i opptil tre timer. Hvis du trenger lengre batterilevetid, bytter du til Eco-modusen (100 lumen), så varer lampen i tolv timer. Dette er vesentlig lenger enn lignende tilgjengelige modeller.

Indikatoren viser hvor lenge batteriet kommer til å vare

Ikke bekymre deg for at lyset forsvinner når du trenger det som mest. Philips PJH10-projektorlamper har en indikator for batterilevetid på baksiden. Dette forteller deg nøyaktig når det er på tide å lade opp batteriet igjen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i