1
TV

Philips Ambilight-TV

TV-en med et bilde som er større enn skjermen

Perfekt omgivelseslys

 

Philips Ambilight tilfører en ny dimensjon til TV-en din. Ved å utstråle lys fra sidene til TV-en på bakveggen, hentes handlingen ut av skjermen og fyller rommet med en perfekt stemning. Den intelligente LED-belysningen følger alt som skjer på skjermen i sanntid, så du alltid føler at du står side-om-side med stjernene, uansett innstilling.

Videoklipp om Philips-TVs Ambilight-funksjon

Finn ut mer om Ambilight

Philips TV Ambilightplayer

Ambilight-serien

Ambilight på to sider

 

Modellene med Ambilight på to sider av TV-en er ideelle for små til mellomstore rom.

Ambilight på tre sider

 

Modellene med Ambilight på toppen, høyre og venstre side av TV-en er ideelle for større rom der TV-en er plassert på stativet.

Ambilight på fire sider

 

Modellene med Ambilight på alle fire sider av TV-en er perfekte for større rom der TV-en enten plasseres på et stativ eller monteres på en vegg.

Ambilight som følger humøret ditt

Philips-TVs klassisk Ambilight-modus

Klassisk Ambilight
 
 

 

Philips Ambilight klassisk modus følger innholdet på skjermen nøyaktig og gjenspeiler det i sanntid på veggen bak. Bare velg fra utvalget av modi, og du er klar.

Philips-TVs Ambilight musikkmodus

Ambilight musikkmodus

 

Ambilight musikkmodus følger nøyaktig og reagerer på dynamikken i musikken du spiller på Philips-TV-en. Velg fra et utvalg av fargerike forhåndsinnstillinger eller bare trykk på tilfeldig party-modus.

Philips-TVs Ambilight spillmodus

Ambilight spillmodus

 

Med Ambilight spillmodus blir rommet en del av spillverdenen med rike og strålende farger som dynamisk følger all handlingen på skjermen. Ta steget opp til en mer oppslukende spillopplevelse nå.

Internett versus 343

Ambilight-TV elsker hue

 

Forleng skjønnheten og elegansen til Ambilight i hele hjemmet. Philips-hue er valgfrie lyspærer som kan kobles trådløst til Ambilight-TV-en din. Du setter ganske enkelt inn lyspærene i TV-en, og vips! Du får Ambilight hvor som helst.

Philips TV Ambilight & hue