1
Produkter
Den enkle løsningen
for tennene dine

Behandle tannhelse-
problemer på en effektiv måte

Få mest mulig ut av tannpussen

 

Det handler om å få mest mulig ut av rutinene dine og sørge for at du bruker de riktige produktene. Det betyr at det er viktig å bruke tannbørsten som gir deg det beste resultatet.

Ikke kast bort tiden på tannhelseproblemer


Tannhelseproblemer kan medføre ekstra turer til tannlegen hvis det ikke gjøres noe med. Derfor er det viktig å sørge for at plakk og gingivitt ikke blir et problem i det hele tatt. Det du må gjøre, er å pusse tennene i to minutter to ganger om dagen og bruke tanntråd én gang om dagen – så unngår du å få problemer med tannhelsen.

Behandle tannhelseproblemer på en effektiv måte


Hvis du har plakk eller gingivitt, kan du enkelt behandle problemet med en elektrisk tannbørste. Puss tennene oftere og lenger over en periode på to uker, så vil problemene reverseres hvis de ble oppdaget tidlig. Det hjelper også å bruke tanntråd hver dag og ha et kosthold bestående av lite sukker og stivelse.

PHILIPS SONICARE

Hvorfor hjelper det å bruke Philips Sonicare?

 

Philips Sonicare utfører 31 000 børstetak per minutt, mens en manuell tannbørste utfører ca. 300 børstetak per minutt. Det betyr at en to minutters tannpuss med Philips Sonicare tilsvarer omtrent én måneds pussing med en manuell tannbørste. Sonicare sørger for at du får mest mulig ut av tannpussen.

Lær om hvorfor munnhygiene gjør hverdagen din bedre