1
0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    4-i-1-matlagingsmaskin for sunn babymat

    Den søte siden av paprika

    Den søte siden av paprika

    Vi tilbyr råd om tilvenning samt smakfulle, ferske oppskrifter og ideer til måltider som bidrar til å gi babyen en sunn start i livet.

    Porsjoner Gir ca. 260 ml, ca. 4 porsjoner (60 g/porsjon), Koke-/steketid Dampetid: ca. 15 minutter

    Ingredienser

    • Purre: 1/2 stilk (ca. 20 g)
    • Squash: 1/4 liten (ca. 40 g)
    • Rød paprika: 1/2 middels (ca. 40 g)
    • Tomat: 1 middels (ca. 140g)
    • Godt kokt ris: 140 g per porsjon

    Fremgangsmåte

      1
    • Vask grønnsakene, og del deretter tomaten og den røde paprikaen i to og fjern frøene. Skjær grønnsakene i terninger på ca. 1 cm.
    • 2
    • Ta av lokket på kannen, og legg alle ingrediensene i kannen. Sett lokket på plass igjen, og lås det i riktig stilling.
    • 3
    • Ta av lokket på vannbeholderen, og hell vann i beholderen til det når nivået «10/15 min».
    • 4
    • Sett lokket på plass igjen, og lås det i riktig stilling. Trykk for å låse kannen i dampestilling.
    • 5
    • Sett dampetiden til 15 minutter. Dampingen starter og stopper deretter automatisk etter 15 minutter.
    • 6
    • Vri dampknappen tilbake til av-stillingen.
    • 7
    • Snu kannen på hodet.
    • 8
    • Plasser den på hovedenheten, og roter den deretter med klokken før du låser den i stillingen for miksing.
    • 9
    • Miks to eller tre ganger i 15 sekunder om gangen til du oppnår ønsket konsistens. Mat for eldre barn bør inneholde større biter slik at maten må tygges.
    • 10
    • Hell pureen i en bolle, og la den avkjøles før du serverer én porsjon med ca. 140 g kokt ris.
    • Tips: Mye vitamin C. Vitamin C hjelper kroppen å produsere kollagen, som er koblet til den naturlige sunne funksjonen i blodkar, bein, brusk, hud, tenner og tannkjøtt. Server med kjøtt- eller fiskepuré. Server sausen med kokt pasta, ris eller mattypen du ønsker. Oppbevaring: Egnet for frysing
    Step 1

    Step 1

    Step 2

    Step 2

    Step 3

    Step 3

    Step 4

    Step 4

    Step 5

    Step 5

    Step 6

    Step 6

    Step 7

    Step 7

    Step 8

    Step 8

    Step 9

    Step 9

    Step 10

    Step 10

    Den søte siden av paprika