Vi tilbyr råd om tilvenning samt smakfulle, ferske oppskrifter og ideer til måltider som bidrar til å gi babyen en sunn start i livet.
PorsjonerGir ca. 350 ml, ca. 3 porsjoner (125g/porsjon),Koke-/steketidDampetid: ca. 20 minutter
0–30 minutter
Ingredienser
Kyllingbryst: 1⁄2 filet (ca. 80 g)
Søtpotet: 2 små (ca. 225 g)
Eple (modent): 1⁄2 lite (ca. 70 g)
Fremgangsmåte
1
Vask, skrell og fjern kjernen fra eplet, og skrell og vask deretter søtpoteten. Fjern skinnet og fettet fra kyllingbrystet. Skjær alle ingrediensene i terninger på ca. 1 cm.
2
Ta av lokket på kannen, og legg alle ingrediensene i kannen. Sett lokket på plass igjen, og lås det i riktig stilling.
3
Ta av lokket på vannbeholderen, og hell vann i beholderen til det når nivået «20 min».
4
Sett lokket på plass igjen, og lås det i riktig stilling. Trykk for å låse kannen i dampestilling.
5
Sett dampetiden til 20 minutter. Dampingen starter og stopper deretter automatisk etter 20 minutter.
6
Vri dampknappen tilbake til av-stillingen.
7
Snu kannen på hodet.
8
Plasser den på hovedenheten, og roter den deretter med klokken før du låser den i stillingen for miksing.
9
Miks tre eller fem ganger i 15 sekunder om gangen til du oppnår ønsket konsistens.
10
Hell pureen i en bolle, og la den avkjøles før du serverer én porsjon.