• En velkomstgave 100 kroner i rabatt

  • Fri frakt fra 200 kroner

  • 1 års ekstra garanti

0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Den søte siden av kylling og epler

    Vi tilbyr råd om tilvenning samt smakfulle, ferske oppskrifter og ideer til måltider som bidrar til å gi babyen en sunn start i livet.

    Porsjoner Gir ca. 350 ml, ca. 3 porsjoner (125g/porsjon), Koke-/steketid Dampetid: ca. 20 minutter
    0–30 minutter

    Ingredienser

    • Kyllingbryst: 1⁄2 filet (ca. 80 g)
    • Søtpotet: 2 små (ca. 225 g)
    • Eple (modent): 1⁄2 lite (ca. 70 g)

    Fremgangsmåte

      1
    • Vask, skrell og fjern kjernen fra eplet, og skrell og vask deretter søtpoteten. Fjern skinnet og fettet fra kyllingbrystet. Skjær alle ingrediensene i terninger på ca. 1 cm.
    • 2
    • Ta av lokket på kannen, og legg alle ingrediensene i kannen. Sett lokket på plass igjen, og lås det i riktig stilling.
    • 3
    • Ta av lokket på vannbeholderen, og hell vann i beholderen til det når nivået «20 min».
    • 4
    • Sett lokket på plass igjen, og lås det i riktig stilling. Trykk for å låse kannen i dampestilling.
    • 5
    • Sett dampetiden til 20 minutter. Dampingen starter og stopper deretter automatisk etter 20 minutter.
    • 6
    • Vri dampknappen tilbake til av-stillingen.
    • 7
    • Snu kannen på hodet.
    • 8
    • Plasser den på hovedenheten, og roter den deretter med klokken før du låser den i stillingen for miksing.
    • 9
    • Miks tre eller fem ganger i 15 sekunder om gangen til du oppnår ønsket konsistens.
    • 10
    • Hell pureen i en bolle, og la den avkjøles før du serverer én porsjon.
    • Tips: Oppbevaring: Egnet for frysing
    Trinn 1

    Trinn 1

    Trinn 2

    Trinn 2

    Trinn 3

    Trinn 3

    Trinn 4

    Trinn 4

    Trinn 5

    Trinn 5

    Trinn 6

    Trinn 6

    Trinn 7

    Trinn 7

    Trinn 8

    Trinn 8

    Trinn 9

    Trinn 9

    Trinn 10

    Trinn 10

    Den søte siden av kylling og epler

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.