Trådløst Hi-Fi-system for Android™

  Streamium

  Trådløst Hi-Fi-system for Android™

  Opplev Hi-Fi-musikk i alle rom

  Gled deg over Hi-Fi-musikk i alle rom med Multiroom Music. Lyd som er tro mot originalen, leveres av ClariSound-høyttalere og FLAC Digital Lossless, noe som gir deg et eksepsjonelt bredt lydområde og komprimert digital musikk med CD-kvalitet.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Streamium Trådløst Hi-Fi-system for Android™

Opplev Hi-Fi-musikk i alle rom

Lidenskap for lyd

 • 2 x 50 W RMS Hi-Fi-lyd med digital forsterker i klasse D

  2 x 50 W RMS Hi-Fi-lyd med digital forsterker i klasse D

  Fyll et rom med favorittmusikken din med 2 x 50 W RMS-musikkutgangseffekt og klasse D digital forsterker. Forsterkeren tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og deretter forsterkes det. Signalet går deretter gjennom et demoduleringsfilter for å gi det endelige resultatet. Det forsterkede digitale resultatet gir deg alle fordelene ved digital lyd, inkludert forbedret lydkvalitet. Forsterkeren har også mer enn 90 % effektivitet sammenlignet med en tradisjonell AB-forsterker. Denne høye effektiviteten oversettes til en kraftig forsterker som tar liten plass.

 • 160 GB harddisk for å lagre opptil 2000 musikkalbum

  160 GB harddisk for å lagre opptil 2000 musikkalbum

  Den 160 GB store harddisken på dette Philips-lydsystemet gir deg en stor lagringskapasitet slik at du får plass til alle de digitale musikkfilene dine fra PC/MAC. Den får enkelt plass til 2000 CDer. Plassbesparende, smart håndtering av musikksamlingen din og enkel tilgang, alt på ett sted.

 • Multiroom Music spiller av sangene i hele hjemmet

  Multiroom Music spiller av sangene i hele hjemmet

  Spill av favorittsangene, og fyll hjemmet ditt med utrolig fyldig og klar lyd. Multiroom Music-funksjonen lar deg streame musikk trådløst til Multiroom-lydsystemet fra Philips. Hvis du vil aktivere denne funksjonen, trykker du på Multiroom Music-ikonet når du spiller av favorittsangen, og så lenge hver stasjon er tilkoblet, blir den del av din egen musikkdeling og glede, uten vanskelige oppsett. Del den beste musikken med familie og venner.

 • Gjør smarttelefonen din om til en fjernkontroll for AV-produktene fra Philips

  Gjør smarttelefonen din om til en fjernkontroll for AV-produktene fra Philips

  Med Philips MyRemote-appen kan du bruke iPhone, iPod Touch eller Android Smartphone som fjernkontroll for å kontrollere nettverket av AV-produkter fra Philips. Appen registrerer automatisk Blu-ray-spilleren, hjemmekinoanlegget eller Streamium-lydanlegget fra Philips som er tilkoblet hjemme-Wi-Fi-nettverket, og gir deg umiddelbar kontroll over enhetene fra hvor som helst i hjemmet. Hvis du har mer enn ett AV-produkt fra Philips i nettverket, kan du veksle mellom dem ved hjelp av appen og kontrollere hvert av dem separat. Denne appen er gratis og er laget eksklusivt av Philips.

 • Fargeberøringsskjerm for enkel navigering

  Fargeberøringsskjerm for enkel navigering

  Med en berøringsskjerm kan du styre enheten ved ganske enkelt å trykke på knappene på skjermen i stedet for å trykke på fysiske knapper på enheten. Bare slå på enheten, så vises grensesnittet med berøringsskjermen på LCD-skjermen med alle kontrollalternativene for enheten. Berøringsskjermen kombinerer LCD-skjermteknologien med trykksensorer og en kraftig digital mikroprosessor. Når du trykker på et bestemt punkt på skjermen med fingeren, sendes det aktuelle signalet til prosessoren, og kommandoen utføres umiddelbart.

 • Valgfri dokkingstasjon for iPod/iPhone for praktisk musikkavspilling

  Valgfri dokkingstasjon for iPod/iPhone for praktisk musikkavspilling

  Du har nå flere valg. Ikke bare kan du spille av musikk fra CDer og via MP3-kobling, AUX-inngang og trådløs PC/MAC-streaming, men nå kan du også spille av fra iPod og iPhone. Du kan enkelt plassere iPod eller iPhone i dokkingstasjonen, bytte til dokkingmodus og velge de sangene du vil høre på, med fjernkontrollen. Dokkingstasjonen, som er tilgjengelig som et valgfritt tilbehør, slipper løs den personlige samlingen din på et suverent lydsystem.

 • Trådløs streaming av musikk og bilder fra PC/MAC

  Trådløs streaming av musikk og bilder fra PC/MAC

  Din PC/MAC inneholder musikk som du nå praktisk kan streame til Philips-lydenheten din – uten kabelrot. Del favorittsangene dine med andre på fest, eller nyt dem hjemme hos deg selv. Gjør det samme med bildesamlingen din, og vis dem frem mens du hører på musikk. Lås opp skattene dine på PC/MAC med trådløs streaming.

 • Søk inn og utforsk tusenvis av Internett-radiostasjoner

  Søk inn og utforsk tusenvis av Internett-radiostasjoner

  Streamium kommer med tusenvis av Internett-radiostasjoner. Nå kan du holde deg oppdatert på alle typer musikk over hele verden. Koble Streamium til Internett, og lytt til favorittprogrammene på lydsystemet ditt uten å slå på PCen/MAC-maskinen.

 • Spill av DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG og JPG

  Spill av DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG og JPG

  Spill av DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG og JPG.

 • FullSound beriker musikken med fyldigere bass og klarhet

  FullSound beriker musikken med fyldigere bass og klarhet

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter soniske detaljer nøyaktig i komprimert musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • 10 W RMS total utgangseffekt

  10 W RMS total utgangseffekt

  Dette Philips-musikksystemet har en total utgangseffekt på 10 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

Se alle spesifikasjoner
 • Napster er kun tilgjengelig i Tyskland og Storbritannia.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i