Trådløs musikkstasjon

  Trådløs musikkstasjon

  Få tilgang til musikksamlingen i alle rom

  Få tilgang til hele CD-samlingen, og lytt til musikk i alle rom. Det er bare å koble til lydanlegget du bruker til vanlig, og musikken kan endelig følge deg uansett hvor du befinner deg i hjemmet. Enkel navigering med fjernkontrollen med LCD-skjerm

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Få tilgang til musikksamlingen i alle rom

Koble til lydanlegget

 • Trådløs streaming mellom musikksenter og stasjon(er)

  Trådløs streaming mellom musikksenter og stasjon(er)

  Med trådløs streaming trenger du ikke å laste ned og lagre store musikkfiler på lydenheten. I stedet kan du lytte til favorittsangene dine mens de kontinuerlig streames til alle musikkstasjonene – samtidig. La musikken følge deg fra rom til rom med funksjonen for å lytte til musikk overalt – uten å måtte navigere på nytt og spille av. Musikkringkasting sender den musikken du ønsker fra senteret til alle stasjonene samtidig. Og med Mitt rom, min musikk kan alle familiemedlemmene nyte utvalgt musikk fra den lagrede samlingen i et rom som er utstyrt med trådløs musikksenter eller stasjon.

 • Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Funksjonen for å lytte til musikk overalt lar deg ta med deg favorittmusikken din fra rom til rom i huset uten å måtte navigere på nytt og spille av nettopp det sporet. Du trykker bare på en knapp, og favorittlåten din følger deg overalt i huset.

 • Musikksending for samtidig avspilling til alle stasjoner

  Musikksending for samtidig avspilling til alle stasjoner

  Vær din egen DJ på festen, og spill favorittdansemusikken din fra det trådløse musikksenteret til alle trådløse lydstasjoner som er installert på ulike steder i hjemmet ditt. Ypperlig for fester!

 • Utvid systemet ved å legge til opptil 5 Wi-Fi-stasjoner

  Utvid systemet ved å legge til opptil 5 Wi-Fi-stasjoner

  Fyll et hvert eller alle rom i huset med all musikken. Ingen ledninger, kabler eller problemer, og definitivt ingen krangling med familiemedlemmer over musikkvalgene. Du kan lagre og spille av musikk fra det trådløse Streamium-musikksenteret, men du kan også streame ett spor – eller forskjellige spor – til opptil fem Streamium-stasjoner rundt om i huset. Det er enkelt med de innebygde, nyskapende funksjonene som Mitt rom, Min musikk og Musikkringkasting. Sett musikken fri, og nyt den hvor som helst i huset.

 • Tilgang for flere brukere til opptil fem stasjoner

  Familiemedlemmer som befinner seg i ulike rom, kan få tilgang til og lytte til musikk etter eget valg fra det trådløse lydsenteret samtidig.

 • Trådløs streaming fra PC via UPnP

  Universal Plug and Play er en bransjestandardteknologi som lar deg koble deg til en hvilken som helst Universal Plug and Play-aktivert enhet for å motta eller overføre musikk. Det trådløse musikksenteret benytter Universal Plug and Play for å sikre en enkel standardmetode for tilkobling til andre Universal Plug and Play-aktiverte enheter. Du kan enkelt koble det trådløse musikksenteret til andre medieenheter for å motta eller overføre innhold.

 • Direkte innholdstilgang til artist, album eller spillelister

  Du trenger ikke lenger søke gjennom hundrevis av CDer for å finne favorittsporet ditt med en bestemt artist. Det intuitive grensesnittet som er innebygd i det trådløse lydsenteret fra Philips, gir deg så godt som øyeblikkelig og direkte tilgang til den digitale musikksamlingen på harddisken (opptil 750 CDer), og du kan gå direkte til musikken du vil høre på, oppført etter artist, album, spilleliste, sjanger eller spor.

Se alle spesifikasjoner
 • Windows-logoen er varemerke eller registrert varemerke for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i