Trådløst musikksenter og stasjon

  Trådløst musikksenter og stasjon

  Få tilgang til alle CDene i alle rom

  Lagre hele CD-samlingen på en 40 GB harddisk, og lytt til musikk i alle rom. Du kan lytte til ulik musikk i forskjellige rom, og endelig kan musikken følge deg uansett hvor du befinner deg i hjemmet. Fjernkontrollen har innebygd skjerm

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Få tilgang til alle CDene i alle rom

 • Trådløs streaming mellom musikksenter og stasjon(er)

  Trådløs streaming mellom musikksenter og stasjon(er)

  Med trådløs streaming trenger du ikke å laste ned og lagre store musikkfiler på lydenheten. I stedet kan du lytte til favorittsangene dine mens de kontinuerlig streames til alle musikkstasjonene – samtidig. La musikken følge deg fra rom til rom med funksjonen for å lytte til musikk overalt – uten å måtte navigere på nytt og spille av. Musikkringkasting sender den musikken du ønsker fra senteret til alle stasjonene samtidig. Og med Mitt rom, min musikk kan alle familiemedlemmene nyte utvalgt musikk fra den lagrede samlingen i et rom som er utstyrt med trådløs musikksenter eller stasjon.

 • Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Funksjonen for å lytte til musikk overalt lar deg ta med deg favorittmusikken din fra rom til rom i huset uten å måtte navigere på nytt og spille av nettopp det sporet. Du trykker bare på en knapp, og favorittlåten din følger deg overalt i huset.

 • Musikksending for samtidig avspilling til alle stasjoner

  Musikksending for samtidig avspilling til alle stasjoner

  Vær din egen DJ på festen, og spill favorittdansemusikken din fra det trådløse musikksenteret til alle trådløse lydstasjoner som er installert på ulike steder i hjemmet ditt. Ypperlig for fester!

 • 2-veis fjernkontroll for brukervennlig navigering

  2-veis fjernkontroll for brukervennlig navigering

  Med den toveis fjernkontrollen fra Philips kan du nå enkelt navigere gjennom hundrevis av sanger med ett eneste trykk på fjernkontrollen. Fjernkontrollen viser seks linjer med informasjon oppført etter spilleliste, album, artist, sjanger eller spor, og den intuitive navigeringen lar deg raskt bla gjennom hundrevis av filer. Den kan betjenes med én hånd og garanterer en unik brukeropplevelse.

 • Super Sound Panel for en klar og dyp basslyd

  Super Sound Panel for en klar og dyp basslyd

  Super Sound Panel er et nyskapende, flatt høyttalerpanel som bruker avansert teknologi til å sende ut fulltonelyd av høy kvalitet fra en flat og kompakt høyttalerenhet.

 • 40 GB harddisk for lagring og avspilling av opptil 750 CDer

  Harddisken på 40 GB gir deg svært stor lagringskapasitet slik at du får plass til alle de digitale musikkfilene dine. Den får enkelt plass til minst 750 CDer fra musikksamlingen din, og opptakshastigheten er så rask at du kan så godt som spille og rippe en bestemt sang samtidig.

 • Trådløs streaming fra PC via UPnP

  Universal Plug and Play er en bransjestandardteknologi som lar deg koble deg til en hvilken som helst Universal Plug and Play-aktivert enhet for å motta eller overføre musikk. Det trådløse musikksenteret benytter Universal Plug and Play for å sikre en enkel standardmetode for tilkobling til andre Universal Plug and Play-aktiverte enheter. Du kan enkelt koble det trådløse musikksenteret til andre medieenheter for å motta eller overføre innhold.

 • Klasse D digital forsterker for kvalitetslyd

  Klasse D digital forsterker tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og forsterker deretter signalet digitalt. Signalet går deretter inn i et demoduleringsfilter som produserer den endelige lyden. Den forsterkede digitale lyden har alle fordelene ved digital lyd, inkludert bedre lydkvalitet. I tillegg har klasse D digital forsterker mer enn 90 % høyere effektivitet enn vanlige AB-forsterkere. Denne høye effektiviteten gir en kraftig forsterker som tar liten plass.

Se alle spesifikasjoner
 • Windows-logoen er varemerke eller registrert varemerke for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Faktisk kapasitet mindre

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i