Pronto

Kontrollpanel for hjemmekino

  Pronto

  Kontrollpanel for hjemmekino

  Utformet av installatører, laget av Philips

  Pronto TSU9300 er svært tynn med en slående 7,1 cm (2,8") QVGA-fargeberøringsskjerm og alle tenkelige funksjoner. Den kan gli inn i praktisk talt alle moderne interiører med designerutseende og geometrisk glanset overflate i aluminium og svart.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Utformet av installatører, laget av Philips

 • Kontroller flere enheter med ett tastetrykk

  Kontroller flere enheter med ett tastetrykk

  Med ett-trykkskontroll kan du utføre flere kommandoer med ett tastetrykk via en makro. En makro kombinerer flere forhåndsprogrammerte kommandoer under én enkelt knapp. Derfor er det bare nødvendig å trykke på én knapp for å utføre en serie med funksjoner.

 • Ergonomisk design for énhåndsbruk

  Fjernkontrollen er spesialkonstruert slik at du skal kunne bruke den med én hånd. Fjernkontrollen er for eksempel satt vertikalt, eller utformingen er superslank, noe som gir enkel énhåndsbruk.

 • Brukergrensesnitt som passer til smaken og preferansene dine

  Brukergrensesnittet kan tilpasses til å bygge inn brukerens personlige smak og preferanser, slik at bare knappene som brukes mest, vises på berøringsskjermen. I tillegg kan brukeren velge den grafiske utformingen (bakgrunner, ikoner, knapper, farger).

 • Banebrytende utforming med innfelt skjerm

  Innfelt skjem betyr at skjermen ikke stikker ut lenger, men at den i stedet går jevnt i ett med kabinettet.

 • Musikkserverkontroll med intuitiv, roterende markør

  Brukeren kan kontrollere musikkserveren, for eksempel Escient Fireball, umiddelbart. Brukergrensesnittet til musikkserveren er innebygd i fjernkontrollen. Det gjør at du kan lytte til musikk uten å være i nærheten av en TV, noe som normalt kreves for å vise brukergrensesnittet på en server. Dette kombinert med et ergonomisk tommelhjul på fjernkontrollen gjør det enklere å velge spor og spillelister, og det frigjør også TV-skjermen til andre aktiviteter.

 • Forhåndskonfigurert lyskontroll (Lutron RadioRa)

  Den forhåndskonfigurerte lyskontrollen viser hele brukergrensesnittet på skjermen, slik at du kan kontrollere lysscener, stemninger og individuelle dimmere. Lys fra hele huset tilbakekobles til skjermen, slik at brukeren kan vite om lyset er på eller av.

 • Få tilgang til digitale filer gjennom hvilken som helst Windows MCE PC

  Gjennom programvare fra tredjepartsleverandører kan kontrollpanelet Pronto legge til Windows MCE PC-funksjonalitet. Det betyr at du kan få tilgang til alle de digitale filene dine på en MCE PC via kontrollpanelet.

 • Kontroller skjult utstyr og enheter i andre rom

  En rekke utvidere er tilgjengelige, både kablede og trådløse versjoner, som utvider overføringsrekkevidden til fjernkontrollen. Dette gjør at brukeren kan kontrollere utstyr som er skjult i skap eller i andre rom, med en og samme kontrollenhet.

 • 2,8" berøringsskjerm i farger og med høy oppløsning med førsteklasses kontrast

  7,1 cm (2,8") LCD-berøringsskjerm i farger og med høy oppløsning gjør at brukeren virkelig legger merke til de sterke kontrastene og de levende fargene.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i