Prestigo

Universell fjernkontroll

  Prestigo

  Universell fjernkontroll

  Se bare de tastene du trenger å bruke

  Nå kan du endelig legge vekk alle fjernkontrollene og erstatte dem med én flott kontroll. Prestigo SRU9600 håndterer ikke bare alle funksjonene til de opprinnelige fjernkontrollene, men den er også enklere og mer praktisk å bruke.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Se bare de tastene du trenger å bruke

Utformet for å gjøre det enklere å kontrollere utstyret

 • Kontroller flere enheter med ett tastetrykk

  Kontroller flere enheter med ett tastetrykk

  Med ett-trykkskontroll kan du utføre flere kommandoer med ett tastetrykk via en makro. En makro kombinerer flere forhåndsprogrammerte kommandoer under én enkelt knapp. Derfor er det bare nødvendig å trykke på én knapp for å utføre en serie med funksjoner.

 • 8-i-1-fjernkontroll for alt hjemmeunderholdningsutstyr

  Med den universelle fjernkontrollen kan du programmere og styre opptil 8 enheter av nesten alle slags merker.

 • Omfattende infrarød kodedatabase for de fleste enheter og merker

  En universell database med IR-koder er et arkiv med infrarøde koder som er innebygd i en bestemt fjernkontroll. Med denne funksjonen kan en fjernkontroll styre ulike enheter uten å måtte lære de enkelte signalene. Velg det riktige infrarøde kodesettet i databasen for enhetene du vil kontrollere, slik at du kan kontrollere nesten alle lyd/video-systemelementer på markedet i dag, uansett modell eller merke.

 • Viser bare tastene du trenger på den berøringsfølsomme skjermen

  Ved hjelp av den spesielle inverterte, segmenterte skjermteknologien, lyser bare de tastene du trenger for å kontrollere en bestemt enhet. Du trenger ikke å lete etter de riktige knappene lenger.

 • Enkel tilgang til avanserte kommandoer via interaktiv LCD-skjerm

  Den interaktive LCD-skjermen er en firelinjers punktmatrise-LCD-skjerm som hjelper deg gjennom innstillingene, i tillegg til de ulike enhetene.

 • LCD-skjerm med bakbelysning gir bedre betjeningskomfort i mørket

  Bakbelysning er en funksjon som lyser opp LCD-skjermen eller tastaturet slik at de kan brukes i mørket. De to vanligste typene bakbelysning er LED og elektrofluoriserende (EL). Fjernkontroller som har LED-bakbelysning, lyser vanligvis ganske sterkt, men ujevnt i gult eller grønt, mens EL-paneler er jevne med blått, hvitt eller grønt lys.

 • Roterende markørkontroll for rask menynavigering

  En markør med et roterende hjul gjør det mulig å navigere gjennom oppsettsmenyen og enhetssidene i begge retninger, både med urviseren og mot urviseren.

 • Du trenger ingen håndbok til oppsettet

  Til forskjell fra andre universelle fjernkontroller der det må legges inn en tresifret kode for å identifisere et merke og en enhet, har denne fjernkontrollen trinnvise instruksjoner på enheten for oppsett av utstyret, uansett merke.

 • Praktisk IR-læring fra en annen fjernkontroll

  Lærefunksjonalitet brukes om prosessen der en fjernkontroll fanger opp og lagrer infrarøde signaler fra andre fjernkontroller for senere bruk. Når enhetskoder ikke er inkludert i den innebygde databasen, kan de alltid læres fra den originale fjernkontrollen ved å peke på den.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i