Prestigo

Universell fjernkontroll

  Prestigo

  Universell fjernkontroll

  Maksimal funksjonalitet. Minimalt rot.

  Ikoner i fullfarge gjør det enkelt å navigere og velge. Styr opptil 8 enheter, for eksempel TV, DVD(R)-HDD, videospiller, satellitt, tuner, kabel med mer.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Maksimal funksjonalitet. Minimalt rot.

 • Lettlest 3,6 cm (1,4") LCD-fargeskjerm

  En 3,6 cm (1,4") (96 x 67 piksler) LCD-fargeskjerm gjør det enklere å lese av innholdet på skjermen.

 • Roterende markørkontroll for rask menynavigering

  En markør med et roterende hjul gjør det mulig å navigere gjennom oppsettsmenyen og enhetssidene i begge retninger, både med urviseren og mot urviseren.

 • Én fjernkontroll til TV, video, SAT, DVD, radio, CD, AMP og mottaker

  Gjør det enklere å operere hjemmekinoanlegget med bare én brukervennlig fjernkontroll som kan styre TV, video, DVD, radio, satellittmottaker, digital set-top-boks, CD-spiller, forsterker og mottaker uansett merke og modell. Gled deg over de praktiske ettrykksfunksjonene mens du ser på yndlingsfilmene dine.

 • Du trenger ingen håndbok til oppsettet

  Til forskjell fra andre universelle fjernkontroller der det må legges inn en tresifret kode for å identifisere et merke og en enhet, har denne fjernkontrollen trinnvise instruksjoner på enheten for oppsett av utstyret, uansett merke.

 • Praktisk IR-læring fra en annen fjernkontroll

  Lærefunksjonalitet brukes om prosessen der en fjernkontroll fanger opp og lagrer infrarøde signaler fra andre fjernkontroller for senere bruk. Når enhetskoder ikke er inkludert i den innebygde databasen, kan de alltid læres fra den originale fjernkontrollen ved å peke på den.

 • Omfattende infrarød kodedatabase for de fleste enheter og merker

  En universell database med IR-koder er et arkiv med infrarøde koder som er innebygd i en bestemt fjernkontroll. Med denne funksjonen kan en fjernkontroll styre ulike enheter uten å måtte lære de enkelte signalene. Velg det riktige infrarøde kodesettet i databasen for enhetene du vil kontrollere, slik at du kan kontrollere nesten alle lyd/video-systemelementer på markedet i dag, uansett modell eller merke.

 • Du kan enkelt legge til og merke ekstra funksjonalitet

  En forbedret måte å legge til og merke funksjoner på gjør det enklere og raskere å legge til ekstra funksjonalitet. Så nå trenger du ikke å mangle noen funksjoner lenger.

 • Aktiviteter for å kontrollere flere enheter med ett knappetrykk

  I stedet for å styre komponentene en og en, blander den aktivitetsbaserte kontrollen de vanligste funksjonene til aktiviteter som "se en film" eller "lytt til CD". Når en bruker velger "se en film", inneholder én knapp alle de nødvendige kommandoene for å kunne begynne å se på en film, i stedet for at brukeren må ta for seg hver enkelt utstyrsdel – for eksempel DVD-spiller, TV og multimediemottaker. Slå på TVen, slå på forsterkeren og velg riktig inngang, slå på DVD-spilleren og begynn avspillingen.

 • LCD-skjerm med bakbelysning gir bedre betjeningskomfort i mørket

  Bakbelysning er en funksjon som lyser opp LCD-skjermen eller tastaturet slik at de kan brukes i mørket. De to vanligste typene bakbelysning er LED og elektrofluoriserende (EL). Fjernkontroller som har LED-bakbelysning, lyser vanligvis ganske sterkt, men ujevnt i gult eller grønt, mens EL-paneler er jevne med blått, hvitt eller grønt lys.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i