Universell fjernkontroll

  TV all

  Universell fjernkontroll

  Styrt oppsett via LCD-skjerm

  Apparatene kan installeres enklere og raskere med den nye SRU5170. Kombinasjonen av en LCD-skjerm med styrt informasjon og en forenklet hurtigstartveiledning gjør at fjernkontrollen kan settes ordentlig opp på kort tid. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Universell fjernkontroll

7 av 10 apparater SRU5170/86 Finn lignende produkter

Styrt oppsett via LCD-skjerm

Fungerer sammen med mer enn 1000 merker

 • Ergonomisk form gir behagelig kontroll

  Den jevne, avrundede formen passer perfekt inn i hånden og gir en naturlig og balansert stilling. Og så er den pen å se på!

 • Enkelt å bruke grupperte funksjoner

  Med enkelt grupperte funksjoner kan du enkelt gjenkjenne knappene du trenger for å kontrollere en bestemt audio-/videoenhet. Alle funksjonene på enheten er gruppert sammen på fjernkontrollen. I tillegg er den øverste delen av fjernkontrollen satt sammen av forskjellig fargede deler (svart, sølv, aluminium, ...) i tillegg til forskjellig overflate på knappene (svart, sølv, matt, glanset, ...) for å raskt identifisere hvilke knapper som hører sammen for å kontrollere en bestemt audio-/videoenhet.

 • LCD-skjerm med bakbelysning gir bedre betjeningskomfort i mørket

  Bakbelysning er en funksjon som lyser opp LCD-skjermen eller tastaturet slik at de kan brukes i mørket. De to vanligste typene bakbelysning er LED og elektrofluoriserende (EL). Fjernkontroller som har LED-bakbelysning, lyser vanligvis ganske sterkt, men ujevnt i gult eller grønt, mens EL-paneler er jevne med blått, hvitt eller grønt lys.

 • Viser når batteriene må lades opp eller byttes

  For at du skal vite når batteriene må lades opp eller byttes.

 • Forenklet hurtigstartveiledning for raskt veiledet oppsett

  Forenklet hurtigstartveiledning hjelper deg å sette opp en universell fjernkontroll. I stedet for å skrive inn tre- eller firesifrede koder, er det satt inn en LCD-skjerm i fjernkontrollen for å hjelpe deg gjennom oppsettet. I tillegg gir hurtigstartveiledningen deg ekstra informasjon om det som vises på LCD-skjermen for raskt oppsett.

 • Praktisk IR-læring fra en annen fjernkontroll

  Lærefunksjonalitet brukes om prosessen der en fjernkontroll fanger opp og lagrer infrarøde signaler fra andre fjernkontroller for senere bruk. Når enhetskoder ikke er inkludert i den innebygde databasen, kan de alltid læres fra den originale fjernkontrollen ved å peke på den.

 • Tjeneste for URC-støtte fra et eget webområde

  Støttetjeneste for fjernkontrollen, der alle koder for alle merker er tilgjengelige fra Philips URC-webområdet.

 • Kontroller opptil sju enheter av et utvalg på ti

  Du kan programmere og styre opptil 7 lyd-/bildeenheter fra nesten et hvilket som helst merke med den universelle 7-i-1 fjernkontrollen. Fjernkontrollen har IR-kodene til alle typer hjemmeunderholdningsenheter fra nesten alle merker. Denne ene fjernkontrollen kan erstatte fjernkontrollsamlingen.

 • Du kan enkelt legge til og merke ekstra funksjonalitet

  En forbedret måte å legge til og merke funksjoner på gjør det enklere og raskere å legge til ekstra funksjonalitet. Så nå trenger du ikke å mangle noen funksjoner lenger.

 • Batterier følger med, så det er bare å pakke ut og zappe

  Du trenger ikke å kjøpe batterier i tillegg, du kan ta i bruk den nye universelle fjernkontrollen rett fra pakken!

 • Klar til bruk med Philips-utstyr

  Hvis du har utstyr fra Philips, kan du bruke den universelle fjernkontrollen uten programmering, siden alle tastene er forhåndsinnstilt for Philips.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i