Universell fjernkontroll

  TV all

  Universell fjernkontroll

  Lyser i mørket.

  En robust og brukervennlig universell fjernkontroll som er en god erstatning for gamle, ødelagte eller forsvunne fjernkontroller. Den fungerer med de fleste merker, og er klar til å brukes med Philips-TVer. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lyser i mørket.

Fungerer sammen med mer enn 800 merker

 • Tjeneste for URC-støtte fra et eget webområde

  Støttetjeneste for fjernkontrollen, der alle koder for alle merker er tilgjengelige fra Philips URC-webområdet.

 • Perfekt TV-fjernkontroll med de viktigste TV-kontrollfunksjonene

  TV-fjernkontrollen har store knapper for kanalvalg og volum, og er dermed svært enkel å bruke. Den er simpelthen den beste erstatningen for en ødelagt eller bortkommet fjernkontroll.

 • Store knapper forbedrer betjeningen og lesbarheten

  Store knapper er knapper på fjernkontrollen som er større enn vanlig, og som gjør at det er enklere å lese betegnelsen. I tillegg blir det enklere å trykke på dem, siden størrelsen er 2 mm større enn standardknappene på en fjernkontroll.

 • Beskyttelseskanten gir økt komfort og et fast grep

  Den ekstra beskyttelsen som kommer fra den spesielle gummikanten, reduserer risikoen for at fjernkontrollen blir ødelagt. I tillegg er den mer komfortabel og har et bedre grep.

 • Det spesielle laget gjør at den lyser opp i mørket

  Et spesielt transparent lag er lagt på gummidelen, slik at den lyser i mørket. Dermed er det enkelt å finne fjernkontrollen når det er mørkt i rommet.

 • Klar til bruk med Philips-utstyr

  Hvis du har utstyr fra Philips, kan du bruke den universelle fjernkontrollen uten programmering, siden alle tastene er forhåndsinnstilt for Philips.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i