1
Lyd og video

Universell fjernkontroll

  TV all

  Universell fjernkontroll

  EasyZapper

  En enkel og smart universell fjernkontroll som lar deg bla gjennom kanalene uansett hvilket merke TVen, satellittmottakeren eller DVB-T-set-top-boksen har.

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

EasyZapper

En enkel og smart universell fjernkontroll som lar deg bla gjennom kanalene uansett hvilket merke TVen, satellittmottakeren eller DVB-T-set-top-boksen har.

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

EasyZapper

Fungerer sammen med mer enn 800 merker

 • Klar til bruk med Philips-utstyr

  Hvis du har utstyr fra Philips, kan du bruke den universelle fjernkontrollen uten programmering, siden alle tastene er forhåndsinnstilt for Philips.

 • Søker automatisk etter merket på utstyret

  Du får den nye fjernkontrollen til å virke ved å la den søke automatisk etter den mest passende koden for utstyret.

 • Direkte tilgang til favorittkanalene dine (4 av 150)

  Denne fjernkontrollen har fire favorittaster som du kan endre til ikonene som tilhører dine favorittkanaler. Fjern ganske enkelt ringen rundt favorittkanaltasten, ta av det gjennomsiktige dekselet og bytt ut klistremerket med kanalikonet til din favorittkanal (av de 150 merkene som er tilgjengelige). Nå kan du velge favorittkanalene dine direkte.

 • Ergonomisk form gir behagelig kontroll

  Den jevne, avrundede formen passer perfekt inn i hånden og gir en naturlig og balansert stilling. Og så er den pen å se på!

 • Læreevnen kopierer favorittfunksjoner fra de originale fjernkontrollene

  Du kan kopiere signalene som overføres fra den originale fjernkontrollen, for å ha de fem favorittfunksjonene fra den originale fjernkontrollen tilgjengelig. Hvis disse er favorittkanalene til deg eller barna dine, kan du til og med låse fjernkontrollen for å se en av de andre kanalene.

 • For spørsmål og assistanse, ring vår servicelinje

  Hvis du har et problem eller et spørsmål som gjelder den universelle fjernkontrollen, eller hvis det er en knapp på den originale fjernkontrollen som ikke er med i det omfattende, innebygde kodebiblioteket, kan du ringe servicelinjen for å få hjelp til å finne en løsning. Den er åpen sju dager i uka.

 • En god erstatning for ødelagte Philips TV-fjernkontroller

  Hvis fjernkontrollen til Philips-TVen blir borte eller ødelagt, er denne fjernkontrollen en god erstatning. Den inneholder alle Philips TV-funksjonene, inkludert grunnleggende Philips videospiller- og DVD-funksjoner. Siden du finner de samme merkene på tastene som på den opprinnelige fjernkontrollen, er det lett å bli vant til å bruke den.

 • Tjeneste for URC-støtte fra et eget webområde

  Støttetjeneste for fjernkontrollen, der alle koder for alle merker er tilgjengelige fra Philips URC-webområdet.

 • Du kan kontrollere: TV og set-top-boks

  2-i-1-erstatningsfjernkontroll til TV og set-top-boks fjernkontroll (satellittmottakere, kabelbokser og digitale bakkenettmottakere). Den har to modier, én for TV og én for set-top-boks fjernkontroll (satellittmottakere, kabelbokser og digitale bakkenettmottakere). Etter at du har stilt inn fjernkontrollen til din type enhet, kan du styre begge med denne ene fjernkontrollen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i