Prestigo

Universell fjernkontroll

  Prestigo

  Universell fjernkontroll

  Berøringsskjerm

  En smart universell fjernkontroll med en fargeberøringsskjerm som kontrollerer opptil 20 av 300 000 enheter, og som bare viser deg de knappene du trenger. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Prestigo Universell fjernkontroll

20-i-1 med ultraberøringsskjerm SRT9320/10 Finn lignende produkter

Berøringsskjerm

Se bare de tastene du trenger å bruke

 • Aktiviteter for å kontrollere flere enheter

  Aktiviteter for å kontrollere flere enheter

  Start hjemmeunderholdningsaktivitetene med ett knappetrykk i stedet for å kontrollere hver enkel enhet i separate trinn. Bare trykk på en aktivitetsknapp, for eksempel Se en film, så slår Prestigo automatisk på de forskjellige enhetene, som TV, DVD-spiller og hjemmekinoanlegg, slik at du kan se på en film.

 • Berøringsskjerm for enkel navigering

  Berøringsskjerm for enkel navigering

  En berøringsskjerm som bare viser deg de knappene du trenger, og som gjør at du kan navigere raskt gjennom fjernkontrollskjermen.

 • Direkte tilgang til favorittkanalene

  Direkte tilgang til favorittkanalene

  Et bibliotek over kanalikonene for de fleste lands hovedstasjoner for TV og radio er tilgjengelig på fjernkontrollen. Via LCD-fargeskjermen kan du enkelt tilordne riktige kanalikoner til riktig kanal. Når dette først er konfigurert, kan du via LCD-skjermen bla deg gjennom favorittkanalene ved hjelp av ikonene til stasjonene i stedet for tallknappene på fjernkontrollen.

 • 7,1 cm fullfargeskjerm for enkel lesbarhet og navigering

  En 7,1 cm LCD-fullfargeskjerm (240 x 320 piksler) gir en høy oppløsningskvalitet og enkel lesbarhet. Den berøringsfølsomme skjermen viser bare de knappene du trenger, og den lar deg navigere raskt gjennom fjernkontrollskjermen.

 • Bakbelyste taster for kontroll av enhetene i mørket

  Det opplyste tastaturet gjør det enkelt å kontrollere alle enhetene, selv i mørket.

 • Du kan enkelt lære og merke ekstra funksjonalitet

  Det å lære funksjonalitet refererer til prosessen der fjernkontrollen fanger opp og lagrer infrarøde signaler fra andre fjernkontroller for senere bruk. Når enhetskodene ikke er inkludert i den innebygde databasen, kan de alltid læres fra den opprinnelige fjernkontrollen. Det gjøres enkelt ved å peke på den. Den forbedrede måten å legge til og merke funksjoner på gjør det enklere og raskere å legge til ekstra funksjonalitet. Resultat: ingen flere manglende funksjoner.

 • Elektroniske oppdateringer via Internett-bibliotek

  Philips PrestigoSync-programvaren, sammen med USB-kontakten på fjernkontrollen, gir tilgang til enkle elektroniske oppdateringer. Du kan velge favorittkanalikonene fra det nyeste databasebiblioteket med mer enn 10 000 kanalikoner. Philips PrestigoSync-programvaren informerer deg også automatisk om den nyeste tilgjengelige fastvaren for Prestigo-enheten. Programvaren følger med på en CD-ROM eller kan hentes fra det offisielle webområdet til Philips.

 • Trinnvis veiledning på skjermen

  I motsetning til andre universelle fjernkontroller der det må legges inn en firesifret kode for å identifisere et merke og en enhet, har denne fjernkontrollen trinnvise instruksjoner på enheten for oppsett av utstyret, uansett merke.

 • Universell IR-kodedatabase for å kontrollere forskjellige enheter

  En universell IR-kodedatabase refererer til et bibliotek med infrarøde koder som er innebygd i en bestemt fjernkontroll. Denne funksjonen gjør at en fjernkontroll kan kontrollere utstyret uten at den trenger å lære individuelle signaler. Det riktige infrarøde kodesettet velges fra fjernkontrolldatabasen med automatisk søk. Dette gjør at du kan kontrollere så godt som alle lyd/video-systemelementer som finnes på markedet i dag – uansett modell eller merke.

 • Ofte brukte knapper for enkel bruk

  Ofte brukte knapper finnes som faste knapper, slik at du enkelt kan bruke dem uten å måtte se på fjernkontrollen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i